Antena 3 CNN Life Culinar REȚETE DE PAȘTE. Cum trebuie să prepari friptura de miel ca să iasă fragedă și suculentă. Secretul pe care toate gospodinele trebuie neapărat să îl știe

REȚETE DE PAȘTE. Cum trebuie să prepari friptura de miel ca să iasă fragedă și suculentă. Secretul pe care toate gospodinele trebuie neapărat să îl știe

REȚETE DE PAȘTE. Cum trebuie să prepari friptura de miel ca să iasă fragedă și suculentă. Secretul pe care toate gospodinele trebuie neapărat să îl știe
Sursa foto: Pixabay
07 Apr 2017   •   10:10

REȚETE DE PAȘTE. Vă prezentăm una dintre cele mai bune rețete pentru prepararea fripturii de miel. Iată ce trebuie să faceți neapărat ca friptura să iasă fragedă și suculentă:

REȚETE DE PAȘTE. Ingrediente:

2 pulpe de miel (carne de miel cu os)
1 legatura de usturoi verde (10 fire de usturoi proaspat)
2 linguri de ulei
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper negru macinat
1 lingurita de boia de ardei dulce
300 ml de vin alb
1 ceasca de apa

Mod de preparare:

REȚETE DE PAȘTE. In primul rand se alege o carne de miel tanar si crescut la tara la noi in Romania, mielul sa aiba o greutate maxima de 10- 12 kg, carnea se va face mai repede si va avea un gust adevarat de miel.

REȚETE DE PAȘTE. Carnea de miel (pulpe de miel) se curata putin de grasime (seu de miel), se spala si se lasa putin sa se scurga de apa.

REȚETE DE PAȘTE. sturoiul verde cu tot cu frunze se curata si se spala. Cu un cutit subtire se cresteaza pulpele de miel si se inteapa in 2- 3 locuri, se fac mici incizii dintr-o parte a pulpei in cealalta. Carnea de miel se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia iar in inciziile facute se baga cate un fir de usturoi.

REȚETE DE PAȘTE. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei, se aseaza frumos pulpele de miel, din firele de usturoi ramase se impletesc cateva coronite de usturoi si se aseaza printre carne.

Citiți continuarea pe preparatedevis.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close