Antena 3 CNN Life Culinar Cum să faci cea mai bună fasole bătută pentru masa de Crăciun

Cum să faci cea mai bună fasole bătută pentru masa de Crăciun

Cum să faci cea mai bună fasole bătută pentru masa de Crăciun
Sursa foto: Pixabay
12 Dec 2017   •   14:53

Fasolea batuta nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Este un aperitiv delicios si care se prepara destul de repede.

Ingrediente: 

500 g fasole boabe, 

3 cepe, 

250 mL ulei vegetal, 

5 catei de usturoi, 

1 morcov, 

1 pastarnac, 

1 lingura paste de tomate, 

1 lingura supa concentrata de legume(supa de zarzavat), sare.

Mod de preparare AICI.

×
Subiecte în articol: Crăciun masa
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close