Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cel mai tare truc. Cum scapi de riduri fără operații. „Am cunoscut un dermatolog care arăta de 30 de ani, deși avea 57”

Cel mai tare truc. Cum scapi de riduri fără operații. „Am cunoscut un dermatolog care arăta de 30 de ani, deși avea 57”

Cel mai tare truc. Cum scapi de riduri fără operații. „Am cunoscut un dermatolog care arăta de 30 de ani, deși avea 57”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Ian 2018   •   11:45

Ridurile fine, petele pigmentare sau leziunile cauzate de acnee pot fi tratate cu ajutorul peeling-ului chimic.

Peelingul chimic este o metoda de întinerire facială ce presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanțe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte și de a stimula regenerarea celulară.

„Am cunoscut cu 10 ani in urma o dermatoloaga care arata de 30 de ani, desi avea 57 si asta numai datorita peelingurilor superficiale asociate desigur cremelor de rigoare. E formidabil cum o procedura atat de simpla poate produce un efect atat de puternic. Desigur ca sunt cateva secrete in realizarea procedurii ce tin de experienta medicului, cum ar fi tipul de peeling, concentratia, firma producatoare, dar cel mai important este consecventa, adica repetarea lor. Se recomanda in fiecare an o serie de 4-5 si apoi in fiecare luna pana la inceputul verii. Avantajul peelingurilor este unul major si anume costul mult mai mic decat in cazul laserului sau botox-ului, cu conditia sa fie incepute de la varsta de 28-30 de ani”, a explicat dr. Daniela Taher, potrivit doctorulzilei.ro.

×
Subiecte în articol: riduri operatii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close