Antena 3 CNN Life Așa arată ceasul de 20 de milioane de dolari, cu 425 de pietre prețioase: "Am creat o piesă unică" | Ce denumire a primit

Așa arată ceasul de 20 de milioane de dolari, cu 425 de pietre prețioase: "Am creat o piesă unică" | Ce denumire a primit

La Geneva are loc, zilele acestea, cea mai mare expoziţie de ceasuri de lux din lume. Vedeta târgului este un ceas de 20 de milioane de dolari.

Așa arată ceasul de 20 de milioane de dolari, cu 425 de pietre prețioase: "Am creat o piesă unică" | Ce denumire a primit
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    29 Mar 2023   •   21:08

Jacob & Co a dezvăluit la Geneva, unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, denumit în mod corespunzător Billionaire Timeless Treasure.

Jacob & Co a petrecut trei ani și jumătate căutând pe tot globul diamante galbene de înaltă calitate –  uniformitate a culorii și strălucire –  pentru a le încorpora în ceas.

Diamantele galbene brute, care cântăreau 880 de carate, au fost remodelate cu minuțiozitate într-o tăietură Asscher, o simetrie aproape perfectă.

Citește și: Cel mai scump tablou din lume, în centrul unui scandal uriaş. Procesul de artă se redeschide la New York

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rezultatul final este reprezentat de 425 de pietre prețioase, cu nuanțele Fancy Yellow și Fancy Intense Yellow, cântărind peste 216 carate, dispuse într-o structură de aur.

"Am creat o piesă unică, care eclipsează orice alt ceas de înaltă bijuterie prin opulență, exclusivitate și calitatea diamantelor", a precizat directorul executiv al Jacob & Co, Benjamin Arabov, potrivit national.ro.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close