Antena 3 CNN Life Ce trebuie să faci ca să ai un bronz de invidiat în această vară! Trucul pe care trebuie să îl știe orice femeie

Ce trebuie să faci ca să ai un bronz de invidiat în această vară! Trucul pe care trebuie să îl știe orice femeie

Ce trebuie să faci ca să ai un bronz de invidiat în această vară! Trucul pe care trebuie să îl știe orice femeie
19 Iun 2019   •   23:52

Pentru o vară plină de soare şi mare, cei cunoscători recomandă pentru un bronz sănătos uleiul de argan, uleiul de cocos sau cel de morcov.

Cel mai potrivit ulei este cel pur, bio, fără alte ingrediente în compoziţie. Astfel de uleiuri au proprietăţi remarcabile, mai ales dacă sunt obţinute prin presare la rece. 

Uleiul de argan

Numit si aurul din Maroc, poate preveni cu succes uscarea si îmbătrânirea pileii. Tocmai de aceea este indicat să îl aplici pe piele înainte să mergi la mare. Aşadar, foloseşte-l după duş, iar la plajă nu uita de crema de protecţie solară. În combinaţie cu uleiul de argan îţi va oferi bronzul perfect! 

Uleiul de morcov

Este excelent în îngrijirea epidermei, iar cosmeticienii spun că morcovul nu ar trebui să lipsească din cremele care se respectă. Sucul de morcov este recomandat în măştile faciale, dar poate fi şi un bun bronzant natural. Există, de asemenea, foarte multe creme cu protecţie UV  din a căror compoziţie nu lipseşte morcovul, tocmai pentru că poate proteja pielea de razele soarelui. Uleiul bio de morcov aplicat înainte de plajă este ideal pentru un bronz foarte sănătos. Pielea va fi strălucitoare şi foarte hidratată. De asemenea, petele maronii care apar deseori după expunerea la soare nu vor mai fi o problemă.

Continuarea aici.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close