Antena 3 CNN Life Ce înseamnă când visezi că îmbătrânești

Ce înseamnă când visezi că îmbătrânești

Ce înseamnă când visezi că îmbătrânești
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Sep 2019   •   20:35

Dacă te vezi în vis cum îmbătrânești efectiv, atunci simți că devii mai înțeleaptă, deoarece de curând ai terminat un curs sau ai aflat ceva nou, iar visul îți transmite acum să aplici cunoștințele dobândite sau să ajuți pe cineva cu ceea ce știi.

Ca orice femeie, probabil că te îngrijorează un pic ideea că trece timpul pe lângă tine, iar dacă în cazul tău problema îmbătrânirii este una întemeiată, visele tale sunt modul în care tot acest negativism își face loc în ființa ta, scrie Feminis.ro.

Pe de altă parte, dacă în vis erai împăcată cu ideea că devii mai bătrână, atunci simți că ai realizat destul de multe în viață până la vârsta pe care o ai și că avansezi lejer. Dacă totuși, sentimentele asociate erau negative, fii sinceră și recunoaște dacă ai impresia că ai dat greș în viață, ca să poți trece cumva mai departe.

Dacă îmbătrâneai în ritm rapid, în viața reală îți este greu să-i înțelegi pe cei care sunt mai în vârstă decât tine sau încerci să pui mâna pe ceva ce deocamdată este peste posibilitățile tale. Să te vezi îmbătrânind este un semn alarmant că cineva sau ceva te enervează și plictisește la culme, deoarece se repetă de prea multe ori, lucru ce se poate vedea și într-o relație care nu a ieșit așa cum sperai tu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close