Antena 3 CNN Life Ce avantaj au bărbații cu neveste urâte. Nimeni nu s-ar fi gândit la acest aspect

Ce avantaj au bărbații cu neveste urâte. Nimeni nu s-ar fi gândit la acest aspect

Ce avantaj au bărbații cu neveste urâte. Nimeni nu s-ar fi gândit la acest aspect
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Mar 2019   •   16:38

Nu e nici un secret ca orice barbat viseaza din adolescentala o sotie cat mai frumoasa, dotata si inteligenta.

Reversul se pare ca e dorit si el. Nu sunt prea multe aceste persoane. Mai degraba isi doresc sa se insoare cu un fotomodel, sa se poata mandri cu sotia oriunde s-ar duce si sa fie invidiati de toti prietenii. Fara sa stie, insa, potrivit Askmen.com, toti acesti "perfectionisti" dau cu piciorul la unele avantaje pe care le poate oferi o sotie nu tocmai draguta.

Poti fi mai relaxat cu propriul aspect fizic

 

Cand iesi cu Miss Univers pe strada nu poti sa ai burta, sa porti haine sifonate si sa nu fii mereu tuns si aranjat. In plus, parca ti-e jena sa iti petreci o zi intreaga pe canapea, sa uiti sa-ti speli hainele si sa stai la masa fara nicio grija, band bere si mancand o shaorma.

Cand nici femeia de langa tine nu e tocmai miss, iti este mai simplu sa treci peste aceste probleme si sa fii tu insuti.

Este probabil sa aiba aceleasi hobby-uri ca tine

Femeile fara cusur tind sa vina dintr-o familie in care au crescut cu aceste invataturi in sange. Ele nu pot trai fara mers la salon de cateva ori pe saptamana, fara fitness, yoga si fel de fel de tratamente.

In schimb, cele care se imbraca si se poarta putin mai masculin, mai fara pretentii tind sa aiba si aceleasi gusturi ca tine in ceea ce priveste timpul liber, asa ca s-ar putea sa te simti mult mai bine cu ele.

Are o personalitate mai placuta

Multe dintre femeile frumoase sunt tot timpul curtate si placute fara sa faca vreun efort deosebit pentru a iesi in evidenta, asa ca nu se vor chinui sa fie prea dragute in ceea ce priveste comportamentul.

Cele mai multe stiu ca nu trebuie sa faca niciun efort, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa te chinui ceva timp pana ii intri in gratii. O fata mai simpla va fi mult mai deschisa, amuzanta, poate chiar cu autoironie, si va fi fericita ca este apreciata.

Sursa: BZI.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close