Antena 3 CNN Life Care sunt cele mai mari temeri ale românilor când vine vorba de bani în familie

Care sunt cele mai mari temeri ale românilor când vine vorba de bani în familie

Care sunt cele mai mari temeri ale românilor când vine vorba de bani în familie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Sep 2019   •   20:03

Toate pleacă şi se întorc la bani, indiferent de familie, indiferent de sentimentele implicate, indiferent de legăturile create în ani, indiferent de pasiune.

Marile temeri când vine vorba despre banii în familie sunt: frica de a nu avea un venit sigur (30.3% dintre respondenţi), frica de a nu îţi putea întreţine copiii (17.5% dintre respondenţi) şi frica de a nu avea bani la pensie (15.5% dintre respondenţi).

Subiectele despre care românii ar dori să afle mai multe sunt: investiţiile (35.7%) educaţia financiară a copiilor (18.8%), achiziţiile mari precum case, maşini sau pământuri (10.7%) şi economiile (10.7%), arată un studiu făcut de expertul financiar Eusebiu Burcaş, scrie CSID.

Iniţiatorul studiului a vrut să afle şi ce fel de comportamente financiare au membrii într-un cuplu. 36.6% dintre respondenţi au spus că au un comportament asemănător cu cel al partenerului când vine vorba despre a cheltui sau a câştiga bani, iar 35.4% dintre participanţii la studiu au comportamente parţial diferite de cele ale partenerilor lor.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close