Antena 3 CNN Life "Arăt bine la 58 de ani. Oare am șanse să-mi găsesc o iubită?" Ce problemă uriașă are însă bărbatul

"Arăt bine la 58 de ani. Oare am șanse să-mi găsesc o iubită?" Ce problemă uriașă are însă bărbatul

"Arăt bine la 58 de ani. Oare am șanse să-mi găsesc o iubită?" Ce problemă uriașă are însă bărbatul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Feb 2019   •   18:52

Acest bărbat are o dilemă mare. A rămas văduv și se gândește dacă are șanse, la 58 de ani, să-și refacă viața.

Ce părere aveți?

"Am 58 de ani. Soția mea a murit acum câțiva ani. Am iubit-o foarte mult. Am trăit împreună mai bine de treizeci de ani și în tot acest timp nu am îndrăznit să mă gândesc la alte femei.

Am crescut copii minunați și de succes. Încă îmi mai amintesc de ea cu lacrimi în ochi. Dar nevoile mele fizice îmi spun că e timpul să-mi găsesc o femeie.
Nu vreau sa mă căsătoresc din nou, pentru că nu știu ce reacție vor avea copiii, nu vreau că creadă că le voi trăda mama, la asta nici nu mă gândesc. Dar aș vrea să-mi găsesc o amantă. Doar că din cauza vârstei nu știu dacă am șanse să găsesc pe cineva de 35-48 ani?

Trebuie să spun de la început că nu am resurse financiare mari. Nu voi avea posibilitatea să-i cumpăr haine scumpe, mașini, apartamente, diamante și să o duc în străinătate.

Desigur, o voi putea ajuta cu chiria, pot cumpăra produse alimentare, pot găti și repara orice. Dar înțeleg perfect că pentru doamnele moderne, banii sunt mult mai importanți decât decența bărbatului.

Încă arăt bine la 58 de ani, întotdeauna am avut grijă de mine, chiar pot să spun că arăt mai bine decât unii bărbați de patruzeci de ani. Da, și am un caracter bun. Nu mă voi plânge, pentru că nu așa am fost educat, am știut întotdeauna cum să calmez o femeie.

Cum credeți am vreo șansă? Înțeleg perfect că principala problemă este vârsta mea. Și altă problemă e că femeia de orice vârstă vrea cât mai repede să se căsătorească, dar eu nu mă voi căsători, am spus asta deja. Nu aș vrea să o prezint nici copiilor, pentru că nu mă vor înțelege corect și se vor simți ofensați. Dar nu pot să mai fiu singur, vreau să-mi găsesc o femeie. Cum credeți, am șanse să-mi realizez această dorință?"

Sursa: Relatii.net

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close