Antena 3 CNN Life A câştigat de şapte ori la Loto și s-a decis să le spună tuturor cum a făcut

A câştigat de şapte ori la Loto și s-a decis să le spună tuturor cum a făcut

A câştigat de şapte ori la Loto și s-a decis să le spună tuturor cum a făcut
18 Iul 2018   •   15:12

Richard Lustig, americanul care a reuşit să câştige de şapte ori la loterie şi autor al cărţii „Învaţă cum să-ţi creşti şansele de câştig la Loto", a oferit pentru postul de televiziune CBC câteva sfaturi din propria experienţă pentru cei care speră să dea lovitura la Loto.

Americanul este de părere că o metodă foarte bună pentru a-ţi creşte şansele la Loto este să alegi de fiecare dată cifre care înseamnă ceva pentru tine sau pe care le foloseşti de obicei, în loc să mergeţi de fiecare dată pe alte numere, potrivit Adevarul.

Lustig mai crede că un alt detaliu important atunci când joci la Loto este să-şi stabileşti un buget pe care să ţi-l poţi permite în mod regulat şi să nu-l depăşeşti.

Joacă mai rar, dar cumpără mai multe bilete. Cumpără mai mult de un bilet sau un bilet cu mai multe variante. Cu cât sunt cumpărate mai multe bilete, cu atât cresc şansele de a câştiga, dacă ţinem cont că, de regulă, şansele de câştig sunt foarte mici.

O altă variantă este să intri într-un grup care joacă la Loto, fie că este format din colegii de la birou sau împreună cu prietenii tăi buni etc.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala loto
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close