Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
Vezi varianta web
PlayAntena 3 LIVE

Dr. House revine de azi la Euforia Tv

L.D. | 22 Mai 2012   •   19:39
poza
E un bărbat prezentabil. Spune fraze inteligente, salvează vieţi, nu aparenţe. Cine nu-l cunoaşte pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări şi în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar... e un medic strălucit! Acolo unde colegii lui nu găsesc soluţii, ca un adevarat anchetator de poliţie, dr. House descoperă în corpul pacienţilor săi sursa răului. Serialul urmăreşte povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere şi care, dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienţii lui.Şi pentru că se confruntă zilnic cu propria boală (provenită de la un accident din trecut) el poartă un baston tot timpul, care îi subliniază şi mai mult atitudinea brutală, deloc prietenoasă. Deşi comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial ale cărui gândire neconvenţională şi instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc. Un specialist în boli infecţioase, el se iniţiază în provocarea de a rezolva şi a pune cap la cap problemele pacienţilor pentru a le salva vieţile.

Începând de azi, în fiecare seara de luni pana joi, de la ora 23:00 la Euforia TV vă aşteaptă Dr. House.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV//.

Euforia TV continuă strategia de poziţionare ca post TV generalist pentru femei – adresându-se target-ului fidelizat de femei – femeia activă, modernă, inteligentă, pozitivă, puternică, preocupată de toate aspectele vieţii sale şi de evoluţia personală. Astfel, în 6 ani, Euforia TV şi-a câştigat respectul telespectatoarelor fidele pe care a încercat mereu să le mulţumească. Euforia TV face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Gafa de la premiile Oscar, din vina lui Leonardo DiCaprio. Teoria care s-a viralizat
Se caută vinovatul pentru inversarea biletelor cu câştigătorul Oscarului
Un actor din serialul „Game of Thrones” a murit la vârsta de 36 de ani
Actorul american Bill Paxton a murit
Home Actualitate Politică Externe Be EU Economic Sport Life Timp liber High Tech Show Campanii