Antena 3 CNN International News El este Binx, motanul care a supraviețuit prăbușirii ansamblului rezidențial din Miami

El este Binx, motanul care a supraviețuit prăbușirii ansamblului rezidențial din Miami

Blinx, un motan negru care aparținea familiei Gonzales și trăia la etajul 9 al ansamblului rezidențial Champlain Towers South, a supraviețuit prăbușirii din 24 iunie, care a ucis cel puțin 79 de oameni în timp ce alți 61 sunt încă dispăruți.

El este Binx, motanul care a supraviețuit prăbușirii ansamblului rezidențial din Miami
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2021   •   11:01

La două săptămâni de la tragedie, Binx fost găsit rătăcind în vecinătatea ruinelor și dus la un adăpost pentru animale. 

Binx și familia Gonzales locuiau în apartamentul 904.

Angela Gonzales și fiica sa de 16 ani, Deven, au fost rănite grav și au fost printre primele victime extrase de salvatori dintre ruine.

Egdar, soțul Angelei, este încă pe lista cu dispăruți.

Tayler, o a doua fiică a cuplului, nu se afla acasă în noaptea prăbușirii.

Gina Nicole Vlasek, co-fondatoarea adăpostului Kitty Campus, a postat pe Facebook cum a ajuns greu încercata familie Gonzales să își recupereze pisica.

"Tot ce ne trebuia era o rază de speranță în această tragedie. Astăzi a fost una dintre cele mai uimitoare zile. Un supraviețuitor a venit să vadă e vorba de pisica familiei. Și a fost!", a scris ea.

"Mă bucur să vă pot da o mică veste bună. Binx, un motan care trăia la etajul nouă al Champlain Towers South, a fost găsit recent în apropiere și în urmă cu câteva ore a ajuns din nou în mijlocul familiei", a spus, la rândul său, Danielle Levine Cava, primarul districtului Miami-Dade.

Presa din Miami menționează că membrii supraviețuitori ai familiei Gonzales se recuperau, vineri, în spital. Angela Gonzales era conștientă și vorbea cu personalul medical iar fiica sa, Deven, a început să meargă cu ajutorul unui cadru de sprijin și este de așteptat să fie externată curând.
 

×
Subiecte în articol: Binx Champlain Towers South Miami
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close