Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care nu pot spune niciodata ”NU”. Vezi dacă te numeri printre ele

Zodiile care nu pot spune niciodata ”NU”. Vezi dacă te numeri printre ele

Zodiile care nu pot spune niciodata ”NU”. Vezi dacă te numeri printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2018   •   13:00

Lumea are nevoie de oameni carora le face placere sa ajute, e cu mult mai bine sa te comporti frumos cu orice se afla in jurul tau decat sa ai o atitudine negativista doar pentru ca ti se pare mai amuzant asa.

Cateodata, unii sunt pur si simplu mult prea draguti si isi doresc ca toata lumea sa ii placa (cu orice pret) astfel incat cred ca e de datoria lor sa ajute pe oricine, indiferent daca le face sau nu placere. Nu numai ca horoscopul ii descrie ca fiind unele dintre cele mai dragute persoane pe care le poti intalni vreodata, dar sunt si foarte sensibili pe deasupra!

1. RAC
Nativii acestei zodii adora sa fie buni din simplul fapt ca isi doresc sa fie cunoscuti drept cei mai amabili oameni pe care i-ai vazut vreodata. Cand oamenii observa ca un nativ Rac va face orice il rogi (atat timp cat il rogi frumos), tind sa mearga prea departe, informează elle.ro.

Fie ca aduce cafea pentru toti colegii de birou sau iti duce haina la curatatorie pentru ca tu nu ai timp, Racul va merge pana la capatul pamantului pentru persoanele apropiate. Chiar si asa, nu realizeaza mereu cand altii profita pentru ca tot ce vede un nativ Rac e o noua oportunitate de a face ceva frumos pentru cineva.

2. FECIOARA
Fecioarele vor sa fie prietenii care raman langa tine indiferent de situatie si aceia care iti aticipeaza orice nevoie inainte chiar ca tu sa apuci sa o spui. Nu numai ca acest lucru face nativii zodiei sa fie niste prieteni extraordinari, ci si unii dintre cei mai amabili oameni pe care ii poti intalni.

Persoanele nascute sub semnul Fecioarei isi dau foarte bine seama atunci cand cineva incearca sa profite de ei, dar adevarata lor problema este ca nu pot spune „nu” persoanelor iubite – simt ca daca refuza, nu i se va mai cere niciodata ajutorul iar doar gandul ca nu se va mai afla pe piedestalul celui mai bun prieten este de neconceput.

3. PESTI
Acestia sunt cele mai binevoitoare persoane din jurul tau nu doar pentru ca au un suflet mare, ci si pentru ca sunt foarte usor de abordat. Sunt genul de om care iti va aduce prajituri doar pentru ca ai mentionat ca iti e dor de dulciurile de casa ale mamei tale sau care te vor invita la film atunci cand te plangi ca nu ai cu cine sa mergi (chiar daca au mai vazut filmul acela de 3 ori). Toate gesturile dragute ale nativilor Pesti vin din suflet si sunt facute pentru ca acestia adora sa se simta bine in pielea lor.

×
Subiecte în articol: zodii ajutor rac pesti fecioara
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close