Antena 3 CNN Horoscop Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioarele, extrem de naturale - Berbecii, aroganți

Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioarele, extrem de naturale - Berbecii, aroganți

Prima impresie pe care o lasă zodiile: Fecioarele, extrem de naturale - Berbecii, aroganți
11 Dec 2018   •   18:51

Prima impresie pe care o lasă zodiile este foarte importantă, indiferent de mediul în care interacționezi cu nativul: fie într-un cerc de prieteni, fie la un loc de muncă, fie într-un local sau în diferite circumstanțe. Întotdeauna ne bazăm pe o primă impresie atunci când vrem să ne formăm o opinie despre o anumită persoană. 

Fiecare semn zodiacal în parte are anumite caracteristici care sunt definitorii pentru prima impresie pe care o lasă zodiile și este foarte util să le cunoaștem, mai ales dacă vrem să cunoaștem sau să interacționăm mai mult cu persoana în cauză. 

  1. Berbec

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt firi puternice, pragmatice și foarte încăpățânate, lucruri ce se pot observa cu ușurință încă de la un prim contact cu aceștia potrivit horoscop YVE.ro. De regulă, la o primă impresie, Berbecii par aroganți și siguri pe sine, lucruri ce sunt, în linii mari, adevărate. De asemenea, nativii Berbeci au o aparență de firi dominatoare, dornice să dețină controlul. Este posibil ca un astfel de nativ să pară, la o primă vedere, mult prea sigur pe sine, dorindu-și mereu să aibă dreptate și să îi fie recunoscute meritele. 

       2. Tau

Când vrem să știm care este prima impresie pe care o lasă zodiile, trebuie să ne raportăm la nativii Tauri ca la o enigmă, pentru că aceștia au tendința de a transmite ceea ce vor ei. Este foarte greu să îți definești propriile impresii despre un Taur, căci acesta are o putere de sugestie foarte mare și se pricepe foarte bine la a influența persoanele din jur. Cu toate acestea, prima impresie despre un nativ Taur va fi mereu una copleșitoare mulțumită personalității puternice, dar sincere, mulțumită responsabilității și șarmului. 

  1. Gemeni

Gemenii sunt nativi care nu știu să disimuleze sau să fie reținuți la o primă vedere, astfel că prima impresie despre aceștia va fi mereu reală, adevărată. Acești nativi sunt caracterizați de bun-simț și ospitalitate, sunt mereu gata să ajute și nu sunt deloc individualiști. Ba mai mult, cei născuți sub semnul Gemenilor sunt foarte sociabili, lucrează bine în echipă și nu au niciodată interese ascunse. Este suficient să alocăm o atenție sporită nativului Gemeni pentru a ne forma o primă impresie corectă despre acesta. 

  1. Rac

Când vrem să ne dăm seama care este prima impresie pe care o lasă zodiile trebuie să manifestăm o atenție deosebită față de nativii Raci, pentru că aceștia au tendința de a ascunde anumite elemente definitorii ale personalității lor. Racii știu foarte bine să disimuleze și, de cele mai multe ori, impresiile despre aceștia sunt înșelătoare. La o primă vedere, Racii pot părea foarte bine-voitori, determinați și poate chiar timizi, dar în mod real aceștia sunt foarte competitivi, individualiști și aventuroși. De asemenea, nativii Raci nu pot fi cunoscuți cu ușurință, aceștia având o personalitate ascunsă.

  1. Leu 

Prima impresie pe care o lasă un nativ Leu este strâns legată de dorința acestuia de a ieși în evidență. Acestor nativi le place să vorbească despre ei, despre realizările lor și despre preferințele lor. În schimb, un Leu nu va lăsa niciodată să îi fie cunoscute temerile, eșecurile sau laturile personalității de care nu este foarte mândru. Prima impresie pe care o lasă zodiile este una destul de subiectivă, lucru valabil și în cazul nativilor Lei care sunt personalități complexe, greu de descusut într-un timp scurt. În general, Leul va dicta părerea pe care și-o va forma interlocutorul său, dar o va face într-un mod extrem de subtil, aproape imposbil de sesizat. 

  1. Fecioară 

Este o zodie foarte complexă despre care este greu să ne formăm impresii. De regulă, cei născuți sub semnul Fecioarei au tendința de a părea cât mai naturali, chiar dacă aest lucru nu este neapărat cel mai avantajos pentru ei. Există, desigur, și posibilitatea în care naturalețea Fecioarelor să fie una simulată, iar acest lucru se observă cu ușurință. Cu toate acestea, prima impresie pe care o lasă zodiile este puternic influențată de context, în cazul Fecioarelor acest lucru fiind definitoriu. Odată ce Fecioarele se simt confortabil într-un anumit mediu, acestea se vor lăsa descoperite mult mai ușor, în timp ce, un mediu deloc agreabil le va face cu mult mai enigmatice. 

  1. Balanță

Balanțele sunt firi foarte echilibrate, acest lucru fiind clar încă de la prima vedere. Când vrem să știm care este prima impresie pe care o lasă zodiile, trebuie să ținem cont de cumpătarea și chibzuința Balanțelor. Acestea sunt firi anticipatoare pentru care contează foarte mult impresia celorlalți. Ba chiar, nativii născuți sub acest semn pot fi influențați de către impresiile pe care cei din jurul lor le formează și au tendința de a ține cont de acestea în foarte multe cirumstanțe. 

  1. Scorpion 

Primele impresii despre Scorpioni pot fi destul de înșelătoare, căci aceștia nu lasă să se întrevadă nimic din personalitatea lor complexă. De regulă, cei născuți în zodia Scorpionului nu vor să fie descusuți, să li se afle defectele. În încercarea de a vă face o primă impresie despre un Scorpion trebuie să țineți cont de capacitatea acestuia de a influența și de a manipula. Întotdeauna veți percepe un Scorpion exact așa cum vrea el să fie perceput, tendința fiind aceea de a-i clasifica defectele și calitățile. 

  1. Săgetător

Prima impresie despre un Săgetător este, de regulă, foarte corectă pentru că acești nativi au un comportament foarte natural, nu își înfrânează reacțiile și își lasă liberă personalitatea. Săgetătorii sunt personalități foarte optimiste, mereu îndreptate spre amuzament și distracție, lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să știm care este prima impresie pe care o lasă zodiile. Un nativ din zodia Scorpion nu poate face impresii false, ci doar nemulțumitoare, căci ar putea fi perceput drept neserios sau iresponsabil. 

  1. Capricorn

Prima impresie despre Capricorn este foarte greu de format, căci acest nativ este foarte reținut și atent la pornirile sale. Primul contact cu un Capricorn nu este un ghidaj perfect în relația cu acesta, căci informația nu este suficientă. În interacțiunea cu un nativ Capricorn nu veți afla nimic mai mult decât lucruri formale, vizibile și chiar predictibile. 

  1. Vărsător

Care este prima impresie pe care o lasă zodiile? Cea generică în legătură cu personalitatea și felul de a fi. Acesta este un lucru foarte valabil în cazul Vărsătorilor. Aceștia nu vor intra niciodată în amănunte mai profunde sau mai personale, ci vor prezenta numai aspecte generice prin care ei sunt puși într-o lumină bună. 

  1. Pești 

Nativii acestei zodii au foarte mare încredere în capacitatea lor de a influența părerile celor din jur, lucru care nu este tocmai real. Peștii nu se pricep la disimulări și influențe, motiv pentru care prima impresie despre aceștia va fi dominată de stângăcie și nesiguranță. Prima impresie pe care o lasă zodiile nu poate fi niciodată sigură, dar în cazul Peștilor, nu poate fi nici măcar credibilă. 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close