Antena 3 CNN Horoscop Pilda Zilei cu Lidia Fecioru. Ce e mai bine: să fii iubit sau să iubești?

Pilda Zilei cu Lidia Fecioru. Ce e mai bine: să fii iubit sau să iubești?

Lidia Fecioru a prezentat "Pilda Zilei", în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3. Ea a invocat o poveste cu tâlc despre ce e mai bine să faci în viață: să aștepți iubirea sau să o oferi.

 Pilda Zilei cu Lidia Fecioru. Ce e mai bine: să fii iubit sau să iubești?
Sursa foto: Antena 3
de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   23:00

”Pe un înțelept l-au întrebat: Spuneți-ne ce e mai bine: să fii iubit sau să iubești. Atunci înțeleptul a răspuns: 'Întrebați o pasăre ce e mai important: aripa stângă sau aripa dreaptă'”, a spus Lidia Fecioru.

Pilda zilei sugerează că este important să și oferim atunci când așteptăm dragostea. Împortant este să te iubeti pe tine însuți pentru a fi capabil să le oferi o iubire autentică celor din jur. Omul nu poate obliga pe nimeni să-l iubească, dar se poate accepta pe sine așa cum este, iar ceilalți îl vor accepta și îl vor iubi la rândul lor.

Cine este Lidia Fecioru și ce studii are 

Lidia Fecioru este în prezent unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară și un energobioterapeut de renume. În plus, și emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, unde este invitat permanent, alături de numerologul Mihai Voropchievici, i-a adus multă notorietate.

Lidia Fecioru s-a mutat în România în 1991 și și-a clădit pas cu pas ascensiunea. Puțini români știu însă ce studii a urmat și cu ce s-a ocupat Lidia Fecioru înainte să devină celebră. Ei bine, în Republica Moldova, Lidia Fecioru a urmat Facultatea de Medicină, din Chișinău, iar apoi s-a angajat ca medic legist.

A lucrat o perioadă la departamentul de crimă organizată, până când a avut o revelație. Și-a dat seama că are un har, așa că a plecat la Moscova unde s-a înscris la Facultatea de Parapsihologie. Acolo a avut profesori de renume: Albert Ignatenko și Evghenia Davitaşvili "Djuna".

×
Subiecte în articol: pilda zilei Lidia Fecioru iubire
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close