Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici a dezvăluit cum afectează solstițiul de vară fiecare zodie în parte

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum afectează solstițiul de vară fiecare zodie în parte

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, efectele pe care solstițiul de vară le are asupra fiecărei zodii. Solstițiul vine cu un echilibru, dar și cu marcaje asupra nativilor.

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum afectează solstițiul de vară fiecare zodie în parte
de Georgiana Adam    |    26 Iun 2021   •   19:47

Planeta Jupiter face o configurație foarte bună cu Soarele, deci automat trebuie să aduci schimbări în viața ta, să scapi de rău, de necazuri, pe toate planurile.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Berbec

Este un moment perfect să se concentreze asupra propriei vieți. Până acum s-au ocupat de toată lumea, acum e momentul să se iubească pe el. Va trebui să facă reconciliere. Scăpați de toate sentimentele negative avute în perioada anterioară, care v-au apăsat.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Taur

Petrece mult timp online, e momentul să iasă în lume. Toată încărcătura benefică o găsește în natură. Taurul este un mare iubitor de natură și trebuie să își stabilească întâlniri. Se reconectează la viață.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Gemenii

Solstițiul îi obligă să se gândească la cariera lor, la un loc de muncă mai bun, mai bine plătit. Dacă există o oportunitate, nu ai voie să o ratezi. Trebuie să își rezolve poziția socială și apoi se relaxează.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Rac

Racul iese în evidență, se bucură de un fel de regenerare în toate planurile. Încearcă să se trezească la o viață nouă. În familie, devine mai iubitor și mai atent, până acum a stat în agonie.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Leu

Leul este în mișcare continuă, iar acum i se cere să fie și mai activ. El trebuie să își reamintească unde și-a propus să ajungă și nu a mai reușit. Visul mai vechi, pe care l-ai dat la o parte din varii motive, acum poate fi atins și poți să ieși în evidență.

Totul se va întâmpla la momentul potrivit, pentru că Leul este omul care nu acceptă să piardă.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Fecioară

Atenția ei este distribuită pe câteva persoane pe care le are apropiate. Pregătesc o mică excursie, o vacanță la munte. Bucură-te că faci pe cineva să se bucure, pentru că tu te bucuri atât cât te bucuri, dar acum trebuie să faci pe cineva din anturaj să se simtă special. 

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Balanță

Balanța își pune să facă niște lucruri. Acum, vine o reînnoire și este un nou semnal de alarmă, își dau seama că sunt nevoite să rezolve niște lucruri și să facă ca totul să fie bine. Tot ce pune pe hârtie trebuie să se îndeplinească.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Scorpion

Scorpionii fac orice pentru a cunoaște cât mai multe lucruri, pentru că aceasta este dorința lor. Ei sunt pe post de pescuitori. Iubesc numai o dată, dar de agățat sunt întotdeauna deschiși.

Acum e momentul pentru dragoste, dar așa la nivel superior, cât să simtă că trăiesc și că au de toate. Dacă există cineva care într-adevăr ți-au căzut cu tronc, nu mai aștepta și acționează, pentru că te va conduce spre lucruri bune.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Săgetător

Săgetătorii trebuie să își cunoască valoarea. Este cazul să își arăți talentele, să se vadă la ce te pricepi și cât de bun ești. Tot ce înseamnă ofertă importantă, se ivește cu ocazia solstițiului.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Capricorn

Solstițiul aduce o perioadă romantică. Încearcă să demonstrezi că sub toată carapacea de om integru, tentațiile vin din partea Capricornilor spre partener. Partenerii, obișnuiți să aibă un Capricorn auster, sunt uimiți. Pentru Capricornii singuri există posibilitatea să își găsească un suflet pereche, îi place ca în scurt timp să se căsătorească sau să se mute imediat cu persoana respectivă.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Vărsător

Vărsătorul a avut o perioadă în care nu s-a mai interesat decât de plăcerile vieții. Acum constată că se ceartă cu cântarul, pentru că a luat kilograme în plus. Faceți o lista cu toate obiectivele pe care vreți să le atingeți.

Solstițiul de vară și impactul asupra zodiilor - Pești

De mult ori, bucuria unui solstițiu le întunecă plăcerile vieții. Dacă aveți ceva de spus, aveți ocazia acum să spuneți ceea ce vă deranjează. 

Dacă este o persoană care trebuie să știe că ai sentimente pentru ea, a venit momentul să spui lucrurile direct și să fii și mai curajos. Solstițiul asta aduce în viața Peștilor, curaj și acțiune.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close