Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 25

Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 25

Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 25
25 Mai 2018   •   09:58

Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile nativilor născuți pe data de 25, indiferent de lună.

Sunt intelectualii. Personalitatea lor: Sunt posesori ai unei judecăți logice și pătrunzătoare. Cei născuți pe data de 25 strălucesc prin facultățile intelectuale, dar și prin dorința de studiu, de instruire.

Le place să afle, să cerceteze, să investigheze și trebuie încurajați încă de mici în această direcție, fiindcă este păcat ca înzestrarea lor să nu fie folosită la maximum. Au o intuiție excelentă, pe care trebuie să se obișnuiască să o asculte.

Sunt firi care nu suportă restricțiile și preferă să lucreze mai mult independent, în liniște și în retragere.

Nativii au și o serie de defecte, cum ar fi răceală, aroganță, atitudine de superioritate față de cei din jur, mult spirit critic și de multe ori sunt cupriși de melancolie.

În dragoste, sensibilitatea lor afectivă este fantastic de mare, dar se feresc să se vadă acest lucru. Sunt reținuți, nu-și comunică emoțiile și reușesc anevoie să lege sau să mențină o relație. Au o mare putere de atracție, însă sunt foarte greu de înțeles.

 

×
Subiecte în articol: Magia zilei Mihai Voropchievici
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close