Antena 3 CNN Horoscop Mercur retrograd în luna aprilie. De ce surprize vor avea parte zodiile

Mercur retrograd în luna aprilie. De ce surprize vor avea parte zodiile

Mercur retrograd în luna aprilie. De ce surprize vor avea parte zodiile
21 Mar 2018   •   09:56

Mercur retrograd coincide în acest an cu 1 aprilie, ceea ce înseamnă că zodiile se pot aștepta la orice.

Berbec

Ai reușit să faci mai multe decât ți-ai propus în ultima săptămână. Totuși, aceasta nu este o scuză pentru a o lua mai ușor. Mercur retrograd îți va oferi toată energia de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visurile. Nu ezita!

 
Taur

De 1 aprilie, trebuie să înveți că fiecare persoană este unică și că are talente și abilități diferite. Încearcă să te concentrezi doar asupra planurilor tale de viitor și să îi lași pe cei din jur să se descurce singuri.

Gemeni

Un prieten sau o rudă te va abandona în ultimul moment de 1 aprilie, însă nu este cazul să disperi. Acest lucru nu va mai conta deloc a doua zi, așa că încearcă să îți refaci programul și nu mai conta pe cei din jur atât de mult data viitoare.

Rac

Cineva care se află într-o poziție de autoritate te va opri să îți duci planurile de 1 aprilie la bun sfârșit. Deși vei fi enervată pe moment, timpul îți va arăta că a fost mai bine că s-a întâmplat așa. Lasă supărările deoparte!

Leu

Unii vor spune că trebuie să lucrezi mai mult pentru a te încadra în timp, însă acest lucru nu este deloc adevărat. Nu se va întâmpla nimic dacă o vei lăsa mai moale după 1 aprilie. Ba din contră, vei fi mult mai relaxată și vei reuși să faci tot ce ți-ai propus.

Fecioară

Dacă ai impresia că cineva încearcă să te înșele sau să te mintă, atunci este cazul să începi să fii mai dură cu acea persoană. Nu o lăsa să scape de această dată, deoarece fii sigură că acesta nu va fi singurul episod de acest gen. Așadar, ia atitudine și asigură-te că acest lucru nu se va mai repeta.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mercur aprilie surprize zodii astre
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close