Antena 3 CNN Horoscop Lună Nouă în Scorpion. Ce schimbări majore aduce acest fenomen în viața zodiilor

Lună Nouă în Scorpion. Ce schimbări majore aduce acest fenomen în viața zodiilor

Lună Nouă în Scorpion. Ce schimbări majore aduce acest fenomen în viața zodiilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2017   •   10:03

Pe 18 noiembrie, zodiilor vor trebui să întâmpine Luna Nouă în Scorpion.
Acest fenomen aduce cu sine o porție mare de energie.

Berbec
Pentru tine, Luna Nouă în Scorpion înseamnă evitarea unor certuri și a unor discuții care nu ar face decât să complice și mai mult lucrurile. Ieșirile tale pot deranja foarte multe persoane, așa că mai bine ți le stăpânești și încerci să te calmezi. Din fericire, reușești să treci cu brio peste situațiile dificile și să te bucuri de iubirea care îți dă târcoale. Energia pozitivă te invadează cu totul, așa că ar fi cel mai bine să profiți cât mai mult de ea, informează Divahair.ro.

Taur
Acest fenomen astrologic este unul cum nu se poate mai bun pentru tine. Dacă ești singură, ai șansa de a-ți cunoaște sufletul pereche și de a întâlni adevărata iubire, fără condiționări și orgolii. Dorința intensă de a fi cu cineva ori de a avea o relație oficială te va determina să îți schimbi atitudinea și așteptările pe care le ai.

Gemeni
În această perioadă trebuie să acorzi o atenție mai mare sănătății pentru că există posibilitatea să apară câteva probleme, chiar dacă tu te simți în formă. Din fericire, vei reuși să îți revii destul de repede și să îi molipsești pe cei din jur cu optimismul și energia pe care le ai de fiecare dată. Nu renunța la planurile cu privire la carieră: au șanse mari de reușită.

Rac
Luna Nouă în Scorpion te determină să nu mai treci cu vederea anumite situații pe care, până acum, le acceptai cu ușurință, mai ales dacă este vorba despre partenerul tău. El va reuși să se plieze la nivelul așteptărilor tale, astfel că te vei bucura de tandrețe și afecțiune. Se pot ivi vești importante care să îți schimbe viața: da, poate să apară și un bebe la orizont.

Leu
Cei dragi vor primi toată atenția ta în această perioadă, iar dacă vrei să îți întemeiezi o familie, ai toate șansele de a reuși. Îți vei vizita mai des părinții și te vei ocupa mai mult de treburile administrative sau gospodărești. Chiar dacă ți-ai propus să te axezi pe aceste detalii, nu vei ignora nici locul de muncă, astfel că se întrevăd performanțe remarcabile.

Fecioară
Vei fi acaparată de vești, informații, invitații la tot felul de evenimente sau secrete pe care îți va fi greu să le asimilezi, așa că preferi să le împărtășești cu persoanele în care ai încredere. Această dorință de a sta tot timpul de vorbă va avea o mare influență, mai ales asupra relației pe care o ai, iar dacă ești singură vei reuși să te apropii de cineva cu ajutorul comunicării.

Balanță
Pentru tine, Luna Nouă în Scorpion înseamnă suplimentarea veniturilor prin intermediul valorificării unui talent personal. Vei începe să îți folosești mult mai inteligent economiile, iar asta se va vedea. Nu înseamnă, însă, că vei renunța la lux și eleganță, ci doar că vei fi mai selectivă și mai chibzuită, cel puțin pentru următoarele săptămâni.  

Scorpion
Tu ești vedeta săptămânii, așa că astrele vor lucra doar în favoarea ta. Fie că vorbim despre planul sentimental care face loc unei noi iubiri, fie că ne referim la cariera strălucită pe care o ai, lucrurile vor merge ca unse, iar Luna Nouă îți va sta la dispoziție. Ai șansa de a-ți transforma viața și ar trebui să profiți la maximum.

Săgetător
Luna Nouă în Scorpion îți oferă ocazia perfectă pentru a te detașa de trecut și a renunța la obiceiurile care nu îți făceau bine. Pot să apară foarte multe tentații, inclusiv iubiri vechi care să te răscolească. Tot ce trebuie să faci este să reziști cu brio în fața acestor încercări și să îți demonstrezi că ești puternică. Renunță la resentimente și amintiri dureroase, care ar putea să îți saboteze succesul.

Capricorn
Îți este recomandat să îți faci ordine în relațiile de prietenie, mai exact, să renunți la persoanele care au un impact negativ asupra ta sau asupra carierei. O să primești câteva vești legate de proiecte noi, pe care o să le dezvolți împreună cu o echipă de oameni capabili sau cu persoane care și-au construit deja o reputație.

Vărsător
Fenomenul astrologic vine cu schimbări pozitive pentru tine, în special la locul de muncă. Este posibil să fii numită într-o funcție importantă pe care o vânai demult sau vei coordona un proiect care are un impact semnificativ. Câștigurile tale vor crește considerabil, ceea ce este sinonim cu o adevărată gură de aer proaspăt după o perioadă mai dificilă. În plus, te poți îndrăgosti chiar la locul de muncă, astfel că vei îmbina utilul cu plăcutul.

Pești
Ziua de 18 noiembrie va însemna pentru tine noi experiențe, care te vor ajuta foarte mult să te schimbi și chiar să îți transformi total viața. Se poate ivi ocazia de a pleca într-o călătorie în care îți poți întâlni sufletul pereche, mai ales dacă ești singură. De asemenea, există posibilitatea de a urma un curs care să îți schimbe cariera sau care să îți permită să investești în propria fericire.
Viețile zodiilor vor fi schimbate în bine, iar acest lucru va fi posibil mai ales datorită Lunii Noi în Scorpion. Ocaziile care se vor ivi le vor oferi posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan personal, cât și profesional.

×
Subiecte în articol: zodii luna noua Horoscop schimbari
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close