Antena 3 CNN Horoscop Luna a blocat trei planete. Cum sunt influențate zodiile

Luna a blocat trei planete. Cum sunt influențate zodiile

Luna a blocat trei planete. Cum sunt influențate zodiile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Sep 2017   •   23:41

Pe 18 septembrie, trei planete (Venus, Mercur și Marte) s-au aliniat cu luna într-un spectacol celest rar, numit ocultație lunară. Acest fenomen apare odată la 28 de ani, ceea ce înseamnă că schimbările din această perioadă vor avea un impact decisiv asupra viitorului, potrivit divahair.ro

Acest blocaj produs de lună va influența, în zilele următoare, viața tuturor zodiilor.


Berbec

Vei fi pusă în situația de a lua o decizie importantă în zilele următoare, care îți va schimba complet viitorul. Ți se va oferi un job pe care l-ai așteptat de multă vreme, însă blocajul cauzat de Lună îți va da planurile peste cap. Relația cu persoana iubită va deveni destul de tensionată și din acest motiv este foarte posibil să reacționezi într-un mod negativ și să refuzi această șansă unică. 

Taur

Faptul că planeta Venus este acoperită îți va aduce probleme de cuplu, care vor putea fi rezolvate cu răbdare și perseverență. Deși vei ajunge în punctul în care nu vei mai putea să vezi niciun viitor alături de persoana iubită, ține minte că aceasta este doar o fază trecătoare, cauzată de evenimentul care a avut loc în urmă cu câteva zile. Influența Lunii va putea fi resimțită îndeosebi în săptămâna următoare, așa că ai deosebită atenție cum gestionezi situațiile.

Citeşte continuarea pe divahair.ro

×
Subiecte în articol: Luna planete blocat zodii Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close