Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei 20 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va primi o veste foarte imporantă

Horoscopul zilei 20 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va primi o veste foarte imporantă

Horoscopul zilei 20 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie va primi o veste foarte imporantă
20 Mar 2018   •   09:13

Berbec- Unii pot câștiga bani, dar pentru asta au nevoie de o bună relație cu șefii lor sau la locul de muncă să aibă suficientă autoritate.

Taur - Se gândesc la tot felul de avantaje de care au nevoie în acest moment mai ales într-o relaie unde simt că au pierdut teren în fața unei persoane care s-a impus mai mult sau care stăpânește niște acte mai bine decât ei.

Gemeni - E bine să reflecteze puțin la pierderile posibile sau riscurile materiale și financiare, dacă fac niște excese. Fie că promit fie că merg pe mâna unei persoane care nu e de încredere.

Rac - Este o zi care poate să aducă un prieten. Lucrurile bune ies din relații astăzi. Dacă au probleme este bine să vorbească despre ele.

Leu - Se impun la locul de muncă. Pot avea o zi foarte spornică. Pot munci cu foartă multă eficiență și rezultatele lor sunt vizibile și apreciate de superiori.

Fecioară - Va rezolva o problemă legată de acte. Primesc o veste foarte importantă sau un act prin poștă sau promovează un examen.

Balanță - Au avanaje de pe urma cuiva sau urmăresc aceste avantaje de aceea sunt capabile să își stimuleze partenerul de viață să muncească mai mult sau să câștige mai mult.

Continuarea în clipul de mai jos.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close