Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2018. O zodie cheltuie o groază de bani

Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2018. O zodie cheltuie o groază de bani

Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2018. O zodie cheltuie o groază de bani
23 Mar 2018   •   11:08

Berbec

Veți avea oferte interesante, doar că nu prea veți ști cum să alegeți, pentru că nu veți fi în formă, la capacitate maximă. Dacă o să vă dați seama că sunteți epuizate, nu ezitați să vă luați câteva zile pentru odihnă. Nu intra în aventuri care presupun fraudare. În caz contrar, sunteți vulnerabile și amenințate nu numai de amenzi grele, dar și de litigii. Atunci, nimeni și nimic nu vă va mai ajuta pentru a vă consolida credibilitatea.
 

Taur

Financiar, sunteți atât de indecise, încât veți dori să cheltuiți majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitați și să vă ascundeți de ispite, să nu pierdeți mult timp prin magazinele costisitoare. Oricât doriți să vă suplimentați venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră și ca echilibrul în familie. O afacere nouă vă trece prin minte și, chiar dacă pozițiile planetare vă susțin startul, de voi depinde cum veți arde etapele.
 

Gemeni

Călătoriile în străinătate, investițiile și zona prietenilor apar în prim plan acum. Multe se vor desfășura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort și răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriți. Aceia care visează la postul de director, să nu-și imagineze că este totul numai lapte și miere. Aveți fler, aveți putere de convingere să vindeți orice produs. Numai flexibilitatea, logica și diplomația vă vor ajuta să înaintați.
 

Rac

Din punctul de vedere al sănătății, puteți simți o oboseală incredibilă. Pentru a simți din nou farmecul vieții și a adăuga energie, trebuie să aveți grijă de voi. Încercați să ieșiți din starea letargică, să vă relaxați mai mult și să faceți ce vă dictează inima. Trebuie să vă revizuiți propriul program de lucru, iar în cazuri extreme, chiar să vă luați o scurtă vacanță.
 

Leu

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. S-ar putea modifica modul de comunicare, de planificare şi organizare pentru că cineva acolo sus v-ar putea ghida inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă este dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul unuia din şefi, pentru că vă poate susţine. 
 

Fecioară

Poziția astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. Este nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveți rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp și să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Oamenii care vor intra inopinat în viaţa voastră vă vor ajuta să  vă extindeţi sfera cunoaşterii.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astre Horoscop
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close