Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodii care vor sa fie îmbrățișate vs. Zodii care nu suportă îmbrățișările

HOROSCOP. Zodii care vor sa fie îmbrățișate vs. Zodii care nu suportă îmbrățișările

HOROSCOP. Zodii care vor sa fie îmbrățișate vs. Zodii care nu suportă îmbrățișările
21 Aug 2019   •   12:55

Oamenii de știință au demonstrat că atunci când îmbrățișăm pe cineva sau suntem îmbrățisați, stresul din corpul nostru dispare pentru câteva secunde, mai exact atât cât durează îmbrățișarea! 

Cu toate acestea există persoane care nu suportă îmbrățișările și sunt mult mai retrași atunci când vine vorba de exteriorizarea sentimentelor. Aceste caracteristici le putem asocia cu fiecare semn zodiacal. 

Iată care sunt zodiile care adoră îmbrățisările și zodiile care nu le suportă!

Berbec

Berbecul, este una dintre acele zodii care preferă o strângere de mână în locul unei îmbrățișări. Este adeseori rece, dur, și își exprimă semtimentele sincere în alte moduri. 

Taur

Taurii sunt undeva la mijloc, o parte din ei adoră îmbrățișările, iar cealaltă este puțin mai rezervată. Pentru tauri totul ține de persoanele cu care aleg să-și împărtășească aceste gesturi intime. 

Gemeni

Gemenii cu siguranță adoră îmbrățișările. Sunt printre primele semne zodiacale care oferă afecțiune aproape oricui: începând de la animale, copii, prieteni, familie, chiar necunoscuți. Sunt extrem de prietenoși, iar îmbrățișările gemenilor vin ca un lucru natural în exprimarea gesturilor de afecțiune.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close