Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Fecioarele reînnoadă legături vechi, Vărsătorii pun accentul pe finanțe

HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Fecioarele reînnoadă legături vechi, Vărsătorii pun accentul pe finanțe

HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Fecioarele reînnoadă legături vechi, Vărsătorii pun accentul pe finanțe
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Oct 2019   •   21:42

HOROSCOP WEEKEND, 19 - 20 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Berbec

Evenimentele din ultima săptămână te trimit într-un weekend în care ești ușor iritabil. Nu reușești să îți găsești liniște și de aceea preferi să petreci mare parte din timp singur.

Taur

Te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Acumulezi informații, te bucuri de plimbări scurte, cât și de timp alături de persoanele dragi din viața ta.

Gemeni

Comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru te ajută să te conectezi cu oameni noi. În plus, reușești să analizezi fiecare eveniment din viața ta, poate chiar mai profund decât este necesar.

Rac

Ești mai tensionat decât în mod normal. Astfel, este posibil să te trezești în tot felul de conflicte minore. Încearcă să îți păstrezi calmul.

Leu

Te trezești într-un conflict între minte și inimă. Încearcă să nu lași problemele pe care ți le creezi singur să îți strice weekendul. Bucură-te de compania oamenilor dragi din viața ta.

Fecioară

Încerci să reiei legătura cu persoanele la care ții foarte mult, dar cu care nu prea ai mai vorbit în ultima perioadă. Ești hotărât să îi readuci în viața ta.

Balanță

Încearcă să stai departe de conflicte, oricât de greu pare la prima vedere. Cei din jur trag de tine în direcții diferite, însă acum este momentul să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close