Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. Berbecii se gândesc la viitorul relației lor, Gemenii trec cu ușurință peste probleme

HOROSCOP săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. Berbecii se gândesc la viitorul relației lor, Gemenii trec cu ușurință peste probleme

HOROSCOP săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. Berbecii se gândesc la viitorul relației lor, Gemenii trec cu ușurință peste probleme
21 Sep 2019   •   15:39

HOROSCOP.  Ultima săptămână din septembrie se anunță agitată pentru majoritatea zodiilor. 

HOROSCOP BERBEC

Începi să te gândești mai mult la viitorul relației de cuplu și la lucrurile pe care le puteți face împreună pentru a atinge succesul. Înveți să muncești în echipă, iar la finalul săptămânii te bucuri de primele reușite. În plus, începi să fii mai atras de parte spirituală a lucrurilor.

HOROSCOP TAUR

Te concentrezi pe tot ce înseamnă distracție și ai tendința să lași în urmă tot ce înseamnă responsabilități. În plus, romantismul te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, relația de cuplu trece la un alt nivel. Spre sfârșitul săptămânii începi să te gândești mai mult la sănătate.

HOROSCOP GEMENI

Ești un copil. Te bucuri de toate lucrurile mici din jurul tău, iar această atitudine te ajută să treci cu ușurință peste probleme. Mai mult, începi să faci activități care te fac fericit. Fie că este vorba de dans, muzică sau orice formă de artă, reușești să te redescoperi în această săptămână.

HOROSCOP RAC

Ești visător. Te gândești la viitor și începi să faci pași concreți spre a-ți îndeplini obiectivele. Nu mai accepți compromisuri și nu lași pe nimeni să-ți spună că ai obiective nerealiste. În plus, planifici o excursie pentru weekend, într-o încercare de a scăpa de agitație și de a te relaxa.

HOROSCOP LEU

Săptămâna aceasta este despre muncă. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și să reușești să fii mai bun în ceea ce faci. Pe de altă parte, încearcă să ai mai multă grijă când vine vorba de cuvintele pe care le arunci în fața partenerului de cuplu. Dacă nu ești atent, este posibil să apară unele conflicte.

HOROSCOP FECIOARĂ

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu, iar discuțiile profunde pe care le aveți vă ajută să vă cunoașteți mult mai bine. În plus, începi să înțelegi ce îți dorești cu adevărat de la viitor și să muncești pentru a obține acest lucru. Este posibil să te concentrezi și pe redecorare.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close