Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Oportunități rare pentru Berbeci, bani pentru Vărsători

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Oportunități rare pentru Berbeci, bani pentru Vărsători

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Oportunități rare pentru Berbeci, bani pentru Vărsători
14 Oct 2019   •   16:41

Evenimentele astrologice cele mai importante din horoscopul lunii noiembrie 2019 sunt tranziturile lui Venus în Săgetător, și apoi în Capricorn,  cel al Soarelui în Săgetător, cel al lui Marte în Scorpion și revenirea lui Mercur în aspect direct în aceeași zodie, reluarea turnurii directe a lui Neptun în Pești, Luna plină din Taur și Luna nouă din Săgetător.

Horoscopul Vărsătorului pune accentul pe un amor ce înflorește inițial în preajma amicilor, dar se cufundă după aceea în taine mai mult ori mai puțin păguboase, împliniri în relațiile cu prietenii, combativitate în plan profesional și realism în întreprinderile financiare.

Peștii își evaluează cu un plus de realism impactul asupra celor din jurul lor, nu își pot înfrâna niște planuri legate de străinătate, poate ținând și de viața sentimentală, dar nu sunt dispuși să facă compromisuri în această privință, și se bucură de o atmosferă de bunăvoință, bună înțelegere la serviciu.

Nativii din Berbec își clarifică niște simțăminte obscure din lumea lăuntrică, par să aibă niște oportunități nemaipomenite de a călători și chiar de a-și fortica ori iniția astfel o relație de dragoste, și au profituri din asocieri de afaceri.

Mai mult, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close