Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MINERVA 2019 BALANȚĂ. Balanțele încearcă să-și facă munca mai plăcută

HOROSCOP MINERVA 2019 BALANȚĂ. Balanțele încearcă să-și facă munca mai plăcută

HOROSCOP MINERVA 2019 BALANȚĂ. Balanțele încearcă să-și facă munca mai plăcută
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
18 Ian 2019   •   12:50

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre tendințele astrale ale anului 2019 și ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în acest an.

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ. În ultimii ani, au fost pentru ei ceva de dolce far niente, acum parcă se recentrează, parcă își doresc să știe clar, uite lucrul ăla trebuie să-l facă, își găsesc un scop și asta vor face. Mulți au încercat să-și facă munca mai plăcută și chiar și la locul de muncă să schimbe ceva.

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ. Nu au prea avut ei șansa aia să schimbe totul cum și-au dorit, dar anul acesta vor avea această ocazie. Cum Jupiter este în casa personalității, s-ar putea să aducă o schimbare care ține și de ordinul intern, Balanțele se percep pe sine, să se vadă într-o altă lumină decât s-au văzut până acum și atunci lucrurile se schimbă în bine pentru ei.

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ. Cele mai importante domenii de interes pentru ei în 2019 vor fi spiritualitatea, comunicarea, interesul intelectual, sunt foarte preocupați de inovație, să schimbe ceva care să-i ușureze munca. Dacă are propria afacere să găsească o modalitate ca oamenii cu care lucrează cu el să se simtă bine, să găsească ceva să le ușureze și lor munca. Au un an financiar foarte bun.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close