Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP martie 2019. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

HOROSCOP martie 2019. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

HOROSCOP martie 2019. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Feb 2019   •   15:34

HOROSCOP Berbec

Se anunţă o lună productivă. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele pe care ţi le pui în minte şi, în plus, rezolvi orice problemă îţi iese în cale. În ceea ce priveşte dragostea, nu se anunţă schimbări semnificative, iar dacă nu eşti într-o relaţie, nu sunt şanse să cunoşti pe cineva. Te concentrezi pe independenţă.

HOROSCOP Taur

Începi să-ţi schimbi perspectiva când vine vorba de iubire şi bani. Începi să adopţi idei ieşite din comun pentru tine când vine vorba de împlinire pe aceste două planuri. Mai mult, începi să analizezi modul în care procedează oamenii care au succesul la care visezi tu şi începi să adopţi modul lor de acţiune.

HOROSCOP Gemeni

Vor exista o serie de conflicte minore în interiorul familiei. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de tensiune este să renunţi la orgoliu, să asculţi mai mult şi să spui ce îţi doreşti, fără să te aştepţi ca ceilalţi să-ţi citească gândurile. Pe de altă parte, faci paşi importanţi în sectorul profesional şi munceşti din ce în ce mai eficient.

HOROSCOP Rac

Luna aceasta eşti din ce în ce mai atent la detalii, însă acest lucru îţi aduce şi stres. Încearcă să iei o pauză de fiecare dată când simţi că lucrurile te compleşesc. Mai mult, în această lună decizi că nu mai vrei să faci compromisuri şi nu mai eşti dispus să renunţi la lucrurile pe care ţi le doreşti pentru a-i face pe ceilalţi fericiţi.

HOROSCOP Leu

Mercur adaugă haos în viaţa ta. Poate nu reuşeşti să eviţi problemele care apar, însă poţi să schimbi modul în care răspunzi când acestea apar. Pe de altă parte, eşti productiv în această lună şi reuşeşti să avansezi pe plan profesional. În plus, reuşeşti să atragi atenţia asupra ta peste tot pe unde mergi.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close