Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP luna august 2019. Taurii vor iubi pasional. Balanțele scapă de oamenii toxici din viața lor

HOROSCOP luna august 2019. Taurii vor iubi pasional. Balanțele scapă de oamenii toxici din viața lor

HOROSCOP luna august 2019. Taurii vor iubi pasional. Balanțele scapă de oamenii toxici din viața lor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iul 2019   •   16:49

HOROSCOP Berbec

Răspunsul la o întrebare mai veche iese la lumină și, astfel, poți să pui capăt unei etape din trecutul tău care a pus mult timp presiune pe tine. În luna august primești mai multe vești bune.

HOROSCOP Taur

Romantismul caracterizează această lună. O relație plină de pasiune și inspirație o să apară, iar acest lucru o să-ți ofere mai multă încredere în propria persoană.

HOROSCOP Gemeni

În această lună faci lucrurile diferit, comparativ cu ceilalți. Creativitatea este prezentă la fiecare pas și reușești să rezolvi fiecare problemă care îți apare în cale.

HOROSCOP Rac

Muncești din greu, însă nu ai de gând să renunți. Ești tot mai determinat să faci ceva pentru viitorul tău și nu ești dispus să faci compromisuri în această direcție.

HOROSCOP Leu

Luna aceasta aduce multe schimbări și transformări când vine vorba de tine. În plus, acorzi mult mai multă atenție studiului și vrei să te perfecționezi într-un domeniu pe care îl iubești.

HOROSCOP Fecioară

Acționezi pentru fiecare lucru care ți se pare corect. Nu dai în spate de la nicio provocare și ești gata să îți faci vocea auzită. Ești o inspirație pentru cei din jurul tău.

HOROSCOP Balanță

Te găsești de mai mult timp într-o situație care nu îți place, iar luna aceasta ești gata să pui punct. Nu mai vrei să ai în jurul tău oameni toxici și ești gata să faci un prim pas în această direcție.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close