Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP final de săptămână. Se vindecă rănile care dor cel mai tare - TAURII realizează ceva incredibil

HOROSCOP final de săptămână. Se vindecă rănile care dor cel mai tare - TAURII realizează ceva incredibil

HOROSCOP final de săptămână. Se vindecă rănile care dor cel mai tare - TAURII realizează ceva incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2019   •   11:26

HOROSCOP. Finalul de săpămână aduce vindecare pentru zodiile care au suferit cel mai tare in ultima perioada.

HOROSCOP BERBEC - Iesi din cochilia ta si respira aer proaspat. Necunoscutul iti striga numele si cere sa fii parte din Tpoveste. Ai atat de multe lucruri de experimentat, renunta la frici. Stii ca ti-ai dorit mereu sa faci altceva, insa nu ai avut timp. Acum este momentul sa indraznesti.

HOROSCOP TAUR - Esti pe punctul de a realiza ceva incredibil. Chiar daca simti ca cedezi si ca renunti, aminteste-ti ca este doar un sentiment temporar. Renunti la ceva din trecut pentru a face loc viitorului. Renunta la toate poverile care te tin pe loc. 

HOROSCOP GEMENI - Stii deja ce iti doresti de la un partener de viata si il visezi zi de zi. Ti-e teama sa iti deschizi inima in fata cuiva, insa ai nevoie de asta. Incepe o saptamana a deciziilor importante pentru tine.

HOROSCOP RAC - Inainte de a avea grija de oricine altcineva, trebuie sa ai grija de tine. Concentreaza-te cum iti poti face viata mai buna. Trebuie sa fii bine atat fizic, cat si psihic. Tu esti cea mai importanta.

HOROSCOP LEU - Lasa-i pe cei din jur sa vada cat de tare stralucesti. Nu iti mai ascunde talentul de teama sa nu fi judecata. Bucura-te de viata si de tot ce are de oferit. Doar tu poti decinde singura cat de mult te poti distra. Fii romantica si libera.

HOROSCOP FECIOARA - Ai nevoie de odihna, insa acest lucru nu inseamna ca nu poti fi productiva. Sunt cateva proiecte care au nevoie de atentia ta imediata. Poti lucra chiar la tine acasa. Transforma-ti locuinta intr-un spatiu creativ, in care poti lucra si in care te poti relaxa in acelasi timp.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii saptamana
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close