Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 24-25 martie. Cine se alege cu relaxarea, cine cu agitația

Horoscop de weekend, 24-25 martie. Cine se alege cu relaxarea, cine cu agitația

Horoscop de weekend, 24-25 martie. Cine se alege cu relaxarea, cine cu agitația
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Mar 2018   •   19:59

Berbec

Eşti plin de încredere, în acest weekend, motiv pentru care reuşeşti să obţii orice îţi pui în minte.Totuşi, încearcă să fii mai precaut cu tot curajul ăsta de care dai dovadă,  căci frica îşi are rostul ei.

Taur

Te laşi prins în tot felul de drame, iar starea ta de spirit oscilează de la o extremă la alta. Weekendul acesta se anunţă destul de obositor pentru tine, având în vedere tot dezechilibrul acesta emoţional.

Gemeni

Ai prea multe aşteptări de la cei din jurul tău, motiv pentru care sfârşeşti de multe ori dezamăgit, ca acum. Weekendul ăsta vei învăţa că nu toţi cei pe care îi consideri prieteni, merită acest titlu.

Rac

Când eşti vedeta spectacolului, cineva o să-şi dorească, cu siguranţă, să-ţi fure locul. O persoană dragă ţie va acţiuna într-un mod în care nu te aşteptai.

Leu

Weekendul acesta eşti liniştit şi te bucuri de toate lucrurile la care ai muncit în ultima vreme. Te relaxezi şi te bucuri că, în cele din urmă, lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuie.

Fecioară

Îţi doreşti intensitate, discuţii profunde şi, poate, puţină dramă, însă nu toţi cei din jurul tău îşi doresc un astfel de mediu. Încearcă să nu forţezi lucrurile şi lasă totul să decurgă natural.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close