Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Sep 2019   •   08:31

HOROSCOP Berbec

Berbecii sunt cunoscuţi pentru curajul şi încrederea lor, însă atunci când lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc, aceştia au reacţii impulsive. Aceştia pot trece peste o despărţire pentru că sunt îngrijoraţi de modul în care îi percep cei din jur.

HOROSCOP Taur

Taurii au răbdare şi sunt loiali partenerului de cuplu. Deşi apreciază plăcerea de moment, sunt îndrăgostiţi de relaţiile pe termen lung. Acestora le este greu să treacă peste o despărţire, pentru că refuză să meargă mai departe.

HOROSCOP Gemeni

Gemenii sunt persoane pasionale şi romanticce. Aceştia au o personalitate duală. Când lucrurile merg bine, aceştia sunt sociabili şi plini de energie. Când lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti, aceştia sunt neliniştiţi şi lipsiţi de încredere în propria persoană. Pentru a trece peste o despărţire, aceştia trebuie să petreacă puţin timp singuri.

HOROSCOP Rac

Racii sunt extrem de emoţionali. În plus, aceştia sunt cunoscuţi pentru faptul că ţin persoane în vieţile lor mai mult decât este necesar. Aceştia nu reuşesc să treacă peste o despărţire pentru că nu îşi permit să preoceseze toate emoţiile.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop berbec taur gemeni astre astrologie zodiac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close