Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum reacționează zodiile atunci când sunt părăsite. Taurii își îneacă amarul în alcool, iar Scorpionii se răzbună

HOROSCOP. Cum reacționează zodiile atunci când sunt părăsite. Taurii își îneacă amarul în alcool, iar Scorpionii se răzbună

HOROSCOP. Cum reacționează zodiile atunci când sunt părăsite. Taurii își îneacă amarul în alcool, iar Scorpionii se răzbună
Sursa foto: Foto: Pexels
15 Noi 2019   •   09:53

HOROSCOP. Atunci când sunt respinse, unele zodii nu mai gândesc limpede. Iată cum reacționează zodiile când sunt părăsite, potrivit eva.ro:

HOROSCOPBerbec - El are tendința de a fi foarte impulsiv. Dacă a fost părăsit, cel mai probabil își va confrunta fostul partener în public în modul cel mai umilitor posibil. El tinde să fie oarecum insensibil față de sentimentele celorlalți, mai ales dacă a fost rănit. 

HOROSCOPTaur - Respingerea are un efect puternic asupra lui și are tendința de a se trata singur. S-ar putea să bea prea mult, să consume alimente nesănătoase și în cantități mari, orice astfel de exemple care crede că l-ar putea face să uite.
 
HOROSCOPGemeni - De obicei, Gemenii nu sunt atât de deranjați că sunt respini și cred că cine i-a respins este un idiot, cel puțin asta e imaginea pe care vor să o proiecteze. Cu toate acestea, e clar că ei sunt afectați că sunt lăsați pe margine, ajungând uneori la confruntări verbale sau provocând tot felul de drame.

HOROSCOPRac - Va continua să îi dea mesaje și să își sune fostul partener, în speranța că îi va reaminti ce persoană incredibilă este.

HOROSCOPLeu - Respingerea este un termen necunoscut pentru un Leu, semnul zodiacal obișnuit să obțină mereu ceea ce își dorește.

HOROSCOPFecioară - Dacă partenerul său a părăsit-o, Fecioara va deveni mai activă pe rețelele de socializare făcând să pară că nu jelește după relație, ci că se distrează mai mult ca niciodată.

HOROSCOPBlanța - Balanța va citi mesaje vechi, scrisori și își va îndrepta atenția către cadourile primite de la fostul partener. 

HOROSCOPScorpion - Nu reacționează bine când este respins. El merge pe principiul dacă el suferă, să sufere și alții.

HOROSCOPSăgetător -  Nu este exclus să dezvăluie lucruri intime despre alte persoane în ideea de a le pune într-o poziție incomodă.

Citește continuarea pe eva.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close