Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Citatul zodiei tale! pentru Rac „Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”

HOROSCOP. Citatul zodiei tale! pentru Rac „Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”

HOROSCOP. Citatul zodiei tale! pentru Rac „Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”
18 Ian 2019   •   13:00

 

Berbecilor li se potrivește citatul lui Kevin W. Kelly, Taurii fiind firi stabile li se potrivește citatul lui Ghandi, iar Gemenilor li se potrivește unul dintre citatele lui Albert Einstein.

Berbec

·        Pe nativii zodiei Berbec îi definește curajul și hotărârea de care dau dovadă în viața de zi cu zi sau în situațiile limită pe care acești nativi le întâmpină în calea lor. Citatele despre acești nativi emană foarte multă putere și voință cum ar fi: „Succesul nu se obține prin perfecționarea cunoscutului, ci prin in perfecţionarea necunoscutului.” citat aparținând lui Kevin W. Kelly.

Taur

·        Nativii zodiei Taur tind să tânjească după stabilitate din toate punctele de vedere, sunt firi pasionale și se maturizează învățând din greșelile pe care le fac, citatul care li se potrivește perfect precum o mănușă este: „E bine să ai putere, dar este mai bine să nu ai nevoie de putere.” citat aparținând lui Ghandi.

Gemeni

·        Nativii zodiei Gemeni sunt firi foarte comunicative, sensibile și dornice să lege prietenii noi. Acești nativi își doresc stabilitate pe plan personal și oferă iubire fără limite, citatul care îi caracterizează cel mai bine este următorul: „Cea mai frumoasă și mai profundă tărie omenească este misterul.” - Albert Einstein.

Citeste mai mult pe YVE.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie rac
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close