Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamnă de coșmar. Absolut nimic nu le merge bine

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamnă de coșmar. Absolut nimic nu le merge bine

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamnă de coșmar. Absolut nimic nu le merge bine
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Oct 2019   •   21:01

HOROSCOP TOAMNĂ. Toamna aduce foarte mult ghinion pentru trei dintre toate semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar.

HOROSCOP TAUR - Treci printr-o perioada ciudata si plina de necunoscute. Nu vei reusi sa gasesti iubirea, senzualitatea si prosperitatea din jurul tau. Mai mult, te vei certa cu toti prietenii tai apropiati daca nu poti face cateva compromisuri. Daca esti intr-o relatie, urmeaza certuri mari. Daca esti singura, nu iti vei gasi persoana potrivita in perioada urmatoare. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Ai o perioada instabila si incepi sa experimentezi schimbari care te afecteaza in mod profund. Esti mai imprevizibila ca niciodata, iar acest lucru se reflecta in relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau. Te certi cu toata lumea.

HOROSCOP PEȘTI - Se deschid rani vechi în perioada următoare. Te bântuie trecutul iar durerea poate deveni profunda. Cu toate acestea, experienta pe care urmeaza sa o ai te va schimba si te va ajuta sa renasti din propria cenusa.

×
Subiecte în articol: Horoscop taur varsator pesti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close