Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată

HOROSCOP. Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată

HOROSCOP. Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată
17 Dec 2018   •   13:11

Îți poți da seama dacă un bărbat de minte sau dacă te va minți în funcție de zodia sa. Dacă este taur atunci cu siguranță nu te va minți, deoarece acești nativi ai zodiacului sunt foarte sinceri. De asemenea nici Racul nu te va minți fiind foarte sensibil, iar Leul urăște categoric minciuna. Așadar iată lista celor cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată.

Berbec

·        Nativii zodiei Berbec spun minciuni foarte rar, însă în momentul în care vor spune o minciună se vor da singuri de gol datorită faptului că sunt foarte împrăștiați și se vor încurca în detalii. Acești nativi nu se pricep deloc la minciuni așadar nu sunt făcuți psihic pentru a spune minciuni.

·        În moduri extreme pot minți, însă foarte greu, doar pentru a apăra altă persoană sau în cazul în care vor promite ceva ce nu sunt siguri că pot realiza. La nativii zodiei Berbec se aplică zicala „minciuna are picioare scurte” căci în cazul în care vor minți vor fi prinși foarte repede cu minciuna.

Taur

·       Natura nativului Taur este aceea de a fi în stare de confort, așadar o minciună l-ar scoate din această stare de bine a sa. Taurul nu minte datorită faptului că acesta consideră minciuna un fel de „încurcătură” la care trebuie să de pună foarte mult efort și care se va confrunta treptat.

·       Nativii zodiei Taur sunt firi foarte sincere, dorind la rândul lor ca cei din jur să fie sinceri cu ei. Se întâmplă foarte rar ca acești nativi să mintă, însă când fac acest lucru îl fac clar pentru alte persoane.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii niciodata barbati
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close