Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cei mai seducători bărbați din zodiac

HOROSCOP. Cei mai seducători bărbați din zodiac

HOROSCOP. Cei mai seducători bărbați din zodiac
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2018   •   20:04

Trei dintre zodiile horoscopului detin secrete importante in Arta seductiei. Acesti barbati sunt cuceritori, sarmanti si orgoliosi. Iti propunem un Top 3 ai celor mai atragatori barbate ai zodiacului:

1. Barbatul Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Barbatii nascuti in semnul Scorpion sunt considerati a fi extrem de atragatori. Cine a cunoscut un astfel de barbat poate sa confirme. Scorpionii au o putere de atractie irezistibila. Au talentul de a supune orice femeie prin vraja lor. Chiar si cei mai putin frumosi reusesc sa obtina mereu absolut tot ceea ce isi doresc de la o femeie. Sunt persoane misterioase si foarte increzatoare in fortele lor, ingrediente esentiale ale puterii de atractie. Calitatile lor mai includ spiritul eroic si devotamentul fata de persoanele ce le sunt apropiate. Apreciaza femeile interesante capabile sa faca fata energiei devoratoare pe care ei o manifesta.

2. Barbatul Leu (23 iulie – 23 august)

Zodia Leu nu poate lipsi din Topul atractivitatii, nu-i asa? Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt la randul lor experti in arta seductiei. Sa cucereasca prin sarmul lor este de altfel o adevarata pasiune pentru barbatii din Zodia Leu, iar izbanda le mangaie orgoliul.

Nu te poti abtine sa nu te lasi vrajita de carisma unui Leu. Un Leu stie sa te faca sa te simti o persoana cu adevarat speciala, atunci cand este la randul sau indragostit, devii centrul lumii sale. Daca vrei sa atragi un Leu, flateaza-l si arata-i ca ai incredere in tine. Leii adora persoanele care ies in evidenta, asemeni lor. Isi aleg tot timpul partenere pe masura.

3. Barbatul Rac (22 iunie – 22 iulie)

Din acest top nu putea lipsi Zodia Rac. Sensibilitatea, optimismul si simtul umorului sunt ingrediente ale atractivitatii pentru cei din Zodia Rac. In plus, un barbat din Zodia Rac stie sa ofere afectiune si protectie, o calitate cam rara in lumea barbatilor, pe care femeile o apreciaza si o cauta cu indarjire.

Racii sunt romantici si se ataseaza cu mare usurinta de cineva care le place. Sunt impresionati de sensibilitatea unei femei cat si de eleganta ei, scrie horoscop.garbo.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close