Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce secrete ascunde fiecare nativ din zodiac despre el însuși

HOROSCOP. Ce secrete ascunde fiecare nativ din zodiac despre el însuși

HOROSCOP. Ce secrete ascunde fiecare nativ din zodiac despre el însuși
19 Iun 2019   •   12:10

HOROSCOP BERBEC. Sunt afectați când pierd oameni. Se comportă ca și când sunt ok să-și ia rămas bun de la ei, dar în realitate regretă și vor acele persoane înapoi. Asta doar în cazul în care acei oameni înseamnă ceva pentru ei. 

HOROSCOP TAUR. Îi este frică că nimeni nu vrea să-i aibă prin preajmă și că vor fi uitați ușor de persoanele care înseamnă totul pentru ei. Mereu se întreabă dacă înseamnă ceva pentru cineva. 

HOROSCOP GEMENI. Încearcă mereu să fie prieteni cu toată lumea. Uneori sunt în stare și să se schimbe pe ei înșiși decât să fie singuri pentru că asta îi sperie cel mai tare. 

HOROSCOP RAC. Încearcă să pară fericiți tot timpul. Ei cred că dacă îi lasă pe ceilalți să îi vadă când sunt supărați, aceștia îi vor vedea vulnerabili și vor ajunge să-i dezamăgească. 

HOROSCOP LEU. De multe ori au tendința să creadă că tot ce merge greșit e din vina lor. Încearcă să se prefacă că nu le lasă, dar în interiorul lor sunt extrem de sensibili, poate cei mai sensibili nativi pe care îi veți întâlni. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Pot să pară că au totul sub control și în ordine, dar în realitate întâmpină dificultăți și se chinuie foarte mult să aibă o viață organizată. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Nu pot sta fără partener fiindcă au nevoie să investească timp în alte persoane ca să nu se mai focuseze atât de mult pe ei. Nu le place când trebuie să-și rezolve problemele și se prefac că totul merge bine. 

HOROSCOP SCORPION. Îi este frică se se apropie prea mult de oameni. Îi place ca cei din jur să aibă încredere în el, dar când rolurile se inversează, îi vine destul de greu să-și pună încrederea în alții. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Vrea dragosye și să fie iubit. Când nu sunt cu cineva, încep să-și piardă speranța și să creadă că nu sunt suficient de buni pentru nimeni. 

HOROSCOP CAPRICORN. Investesc mult în ei înșiși pentru că vor să fie cei mai buni și vor să aibă conexiuni cu toată lumea. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Nu simt emoțiile așa cum cred ei că ar trebui. Intră în relații și nu simt nimic o vreme și din această cauză se învinovățesc și au impresia că e ceva în neregulă cu ei. 

HOROSCOP PEȘTI. Sunt foarte visători și își imaginează adesea viața perfectă ca să se simtă mai bine. Sunt pierduți și confuzi, dar se comportă de parcă ar avea totul sub control. Nu le place să ceară ajutor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close