Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cât de mult beau și cum se comportă zodiile sub influența alcoolului

HOROSCOP. Cât de mult beau și cum se comportă zodiile sub influența alcoolului

HOROSCOP. Cât de mult beau și cum se comportă zodiile sub influența alcoolului
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Mar 2019   •   19:22

Atentie cum iti alegi partenerul sau partenera! Este stiut faptul ca romanii, din pacate, au o reputatie de consumatori de alcool, lucru care nu prea ne face cinste peste hotare.

Consumul de alcool si mai ales cantitatea si tipul de alcool consumat insa pot fi si ele interpretate dupa semnatura astrala a fiecarei persoane. Asa ca daca iti pui semne de intrebare cu privire la cat de mult ii place sa bea partenerului sau partenerei tale, nu ai decat sa vezi ce spun astrologii despre "inclinatiile" bahice ale acestora.

Berbec

Berbecii nu pot fi considerati drept consumatori mari de alcool. Insa, din cauza faptului ca prefera taria, este de ajuns sa ia la bord cateva pahare de whiskey sau palinca pentru a nu se gandi de doua ori inainte sa cumpere o sticla intreaga. Cu toate acestea, berbecii nu beau des, insa este foarte posibil ca atunci cand o fac sa mearga pana in panzele albe. Berbecii au un punct cheie unde pot fi opriti din abuz, insa devin foarte sensibili daca li se spune sa nu mai bea si atunci este posibil sa bea si mai mult din incapatanare.

Continuarea, pe bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close