Antena 3 CNN Horoscop Care e vârsta reală a zodiei tale? Gemenii sunt niște adolescenți rebeli, Balanțele se comportă ca adulții și acceptă viața așa cum e

Care e vârsta reală a zodiei tale? Gemenii sunt niște adolescenți rebeli, Balanțele se comportă ca adulții și acceptă viața așa cum e

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit un horoscop inedit - vârsta reală a zodiilor.

Care e vârsta reală a zodiei tale? Gemenii sunt niște adolescenți rebeli, Balanțele se comportă ca adulții și acceptă viața așa cum e
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2019   •   19:45

HOROSCOP. Începutul și sfârșitul zodiacului e cea mai tânără zodie, Berbecul, și cea mai în vârstă, Peștii. 

HOROSCOP BERBEC. Pentru ei e important să nu piardă nimic, să experimenteze. Dă cu capul în toate gardurile. 

HOROSCOP TAUR. E o zodie care încă nu a stabilit unde se situează. El trăiește fără probleme, sunt suflete sincere, de copil. Caută să-și facă viața cât mai plăcută, cât mai colorată. 

HOROSCOP GEMENI. Sunt niște adolescenți rebeli. Ar fi situați undeva între 14-21 de ani. Abia pe la 50 de ani își dau seama ce vor să facă cu viața lor. 

HOROSCOP RAC. E o zodie care dă înapoi. E cam pe la vârsta bătrâneții. Sunt foarte atașați de familie, posesivi. 

HOROSCOP LEU. Tânărul lor suflet și curajos nu se teme nici de eșecuri, nici de încercări. Vor să arate că sunt tineri toată viața, pentru ei nu contează vârsta din buletin. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Pragmatismul lor e bazat pe dorințele lor, pe a realiza lucruri. Nu sunt oameni care să se împrăștie în multe direcții. Ei nu se exteriorizează. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Ar putea fi comparată cu un adult, ușor grizonat, care acceptă viața așa cum e ea. Are nevoie neapărat de un partener fiindcă nu poate trăi singură. 

HOROSCOP SCORPION. Au în jur de 50 și ceva de ani. Sunt conștienți că vine bătrânețea, dar în orice clipă ar fi dispuși să o ia de la capăt. Nu le e frică să încerce ceva nou. Își creează provocări noi în fiecare zi. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Nu-l interesează gura lumii. Sunt sătui de tot ce înseamnă rutină. Le place să trăiască frumos, să aibă bani. 

HOROSCOP CAPRICORN. Se nasc pe la 60-70 de ani, cu un suflet încărcat de experiențe, de trăiri. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Sunt pragmatici. Știe că vine sfârșitul vieții. Ei sunt mai visători. Dorințele lor sunt departe de realitate. 

HOROSCOP PEȘTI. E cea mai bătrână zodie și, totuși, nu are vârstă. Din punct de vedere spiritual ei așa de nasc, cu percepții, cu intuiție. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Adevăruri ascunse
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close