Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi găsesc dragostea, Peştii au succes

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi găsesc dragostea, Peştii au succes

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Învățăm să ne detașăm de lucrurile care nu ne privesc sau pe care nu le putem influența. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi găsesc dragostea, Peştii au succes
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2022   •   08:29

Horoscop 9 septembrie , cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, tensiunile acestei zile pot fi legate de aspecte de la muncă pe care simt nevoia să le corecteze sau să fie făcute altfel, dar nu ține de ei. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, atenţie la relațiile personale și sentimentale, nu intrați în competiție și, mai ales, nu alimentaţi geloziile inutile. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

La Gemeni este foarte posibil ca astăzi să aibă niște sarcini care nu le sunt foarte plăcute sau simt că nu au chef de ele. E mai bine să fie sincer și să amâne. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, călătoriile pot fi un pic dificile. Pe de altă parte, nici nu simt că sunt apropiați de oamenii pe care îi iubesc sau nu reușesc să ajungă la ei geografic.

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii nu au foarte multe lucruri pe care și le doresc sau sunt mai atenți la ce n-au decât la ce au. E bine să fie echilibrați cu aceste aspecte și să nu aștepte imposibilul de la cei care nu pot să le dea ce ei își doresc. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, calcă cu multă grijă când e vorba de persoane sensibile și nu vor să rănească. Și totuși au întâlniri importante astăzi și trebuie spuse niște lucruri. Trebuie să aibă tact. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele muncesc, dar nu pentru ele, ci pentru alte persoane. Dacă își deschid sufletul și dacă se simt împăcate că au întins o mână de ajutor, atunci ziua aceasta este o zi câștigată.

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sentimente și senzualitate, își satisfac niște plăceri. Important este ca să nu depășească măsura, să nu facă excese. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce în cazul lor multe emoții, mai ales dacă interacționează cu alte persoane, pentru că parcă ar vrea mai mult să fie singuri și să se ocupe de ei. Poate reușesc.

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot face drumuri mai mult de dragul cuiva și mai mult pentru că li se cere, nu că ar vrea. Atenție totuși la drum și încercați să vă simțiți bine pentru ceilalți. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, este o foarte bună zi pentru a-și îngriji sănătatea, pentru că corpul primește foarte bine atenția pe care și-o oferă, însă nu este o zi bună pentru a face gospodărie sau pentru a face activități fizice. 

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate fi aducătoare de succes dacă compania este plăcută, pentru că pot primi multă atenție și multă grijă. În schimb, dacă se ocupă ei de alții și nu alții de ei, nu încasează energia și afecțiunea de care au nevoie. 

O zi delicată pentru toată lumea. E adevărat, e bine să fim un pic mai generoși, atenți cu cei din jur sau măcar să nu fim lângă persoanele care ne suprasolicită.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close