Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 AUGUST. Fecioarele sunt animate de gânduri mărețe, Peștii au multe întâlniri

HOROSCOP 26 AUGUST. Fecioarele sunt animate de gânduri mărețe, Peștii au multe întâlniri

HOROSCOP 26 AUGUST. Fecioarele sunt animate de gânduri mărețe, Peștii au multe întâlniri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Aug 2019   •   22:17

HOROSCOP 26 AUGUST. Berbec

Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională,dar, în paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astăzi astrele îți recomandă să te ocupi și de treburile administrative urgente.

HOROSCOP 26 AUGUST. Taur

Începi săptămâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gîndești la priorități. E timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.

HOROSCOP 26 AUGUST. Gemeni

Ziua de astăzi te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile de viitor. Ai nevoie de mai multă liniște, plimbări în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea.

HOROSCOP 26 AUGUST. Rac

Astăzi se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe lucruri în ce privește cariera profesională. Depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

HOROSCOP 26 AUGUST. Leu

O zi interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefii și reuniuni oficiale deosebite. Vor fi în preajma ta oameni care te vor sfătui de bine.

HOROSCOP 26 AUGUST.  Fecioara

Astăzi ești animat de gânduri mărețe. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă ție rolurile principale. Astrele îți recomandă prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close