Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul să alunece într-o zonă emoţională periculoasă, Gemenii trebuie să ia decizii ferme

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul să alunece într-o zonă emoţională periculoasă, Gemenii trebuie să ia decizii ferme

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul să alunece într-o zonă emoţională periculoasă, Gemenii trebuie să ia decizii ferme
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Sep 2019   •   16:08

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Berbec

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Taur

Tot ţi-ai pus întrebări dificile despre viaţă dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să laşi în urmă dilemele neclare ale trecutului şi să fii deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă şcoală a vieţii, pentru că îţi dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunţa să-ţi pui întrebări existenţiale. Curiozitatea e un prim pas spre înţelepciune, deci recunoaşte că nu le ştii pe toate şi învaţă mai departe. Găseşte cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care să te lumineze!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Gemeni

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Rac

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ţi de propria existenţă. A te compara permanent cu alţii te-ar putea face să verşi şi asupra ta necazurile lor, deşi nu ai nicio legătură cu ei. Lasă-i pe alţii să-şi rezolve problemele cum ştiu, fără să încerci să le duci tu şi pe ale lor pe umeri. Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment, pentru că ai şi tu destule pe cap, ca să îţi pierzi energia şi timpul cu ce spun alţii. Dacă te apleci numai asupra problemelor tale, vei găsi mult mai uşor soluţii, dar fără a te compara mereu cu alţii. Fiecare cu norocul lui!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leu

Nu aluneca într-o zonă emoţională periculoasă doar pentru că momentan nu stai tocmai fericit în plan financiar. Sigur că e important să ai bani ca să te simţi bine, dar vei vedea că există alte aspecte ale vieţii cotidiene care merită acum mai multă atenţie şi de unde îţi poţi extrage energia pozitivă. Nu pune la suflet o factură pe care nu o poţi achita acum. Nu intra în panică dacă afacerile merg mai anevoios. Nu începe să te lamentezi dacă nivelul contului a scăzut drastic. Ai răbdare, pentru că toate vor veni la momentul potrivit în cantitatea potrivită dacă nu te laşi copleşit de aceste frici fără rost!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Fecioară

Nu a mai rămas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol rămas în urmă te debusolează. Încă nu te poţi elibera de ceea ce ai avut iar acum, că nu mai e nimic, nu ştii de ce să te agăţi. Încearcă să nu rămâi cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fostă relaţie care nu mai există, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino în prezent şi concentrează-te pe ceea ce poţi face de acum înainte, deoarece nu mai ai cum să readuci la lumină ceva demult încheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, acceptă situaţia şi rupe-te de trecut, pentru că, recunoaşte şi tu, nu mai poţi avea ce era atunci.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close