Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 23 martie. Unei zodii i se recomandă mult calm

Horoscop, 23 martie. Unei zodii i se recomandă mult calm

Horoscop, 23 martie. Unei zodii i se recomandă mult calm
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Mar 2018   •   19:19

Horoscop, 23 martie. Cuadratura Venus-Pluton predispune la gesturi transante, la adevarate revolutii personale, care pot aduce, insa, si conflicte in camin. Pentru ca sunt posibile tensiuni pe plan sentimental, se  recomanda stapanire de sine si flexibilitate.

Horoscop, 23 martie. Berbec: Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei - un copil sau un frate mai mic. Sa dati dovada de mult calm.

Horoscop, 23 martie. Taur: Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.

Horoscop, 23 martie. Gemeni: Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea!

Horoscop, 23 martie. Rac: Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va sfatuim sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.

Horoscop, 23 martie. Leu:  Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere.

Horoscop, 23 martie. Fecioară: Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Sa va limitati la activitati de rutina.

Mai multe pe eastrolog.ro.



×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close