Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 august. Taurii au parte de realizări la muncă. Racii au bani în portofel

HOROSCOP 23 august. Taurii au parte de realizări la muncă. Racii au bani în portofel

HOROSCOP 23 august. Taurii au parte de realizări la muncă. Racii au bani în portofel
22 Aug 2019   •   15:44

Horoscop Berbec

Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să-ţi câştige încrederea înainte de a-l accepta în cercul tău intim, de aceea ar fi bine să-i pui la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia îţi va atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste înainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul în care trebuie să accepţi pe cineva nou în preajmă, fii precaut şi cunoaşte-l cât se poate de bine.

Horoscop Taur

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lăuda public, dar dacă doar unul din voi este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună.  Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici…

Horoscop Gemeni

Au apărut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer. Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea, faţă în faţă cu calm, pentru a descoperi ce stă la baza neînţelegerilor voastre.

Horoscop Rac

Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Evită astfel de comparaţii, pentru că oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin. Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

Horoscop Leu

E o plăcere să primeşti atâtea încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie să fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru că vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru că e posibil să mai atragi şi pe alţii în realizarea lor sau primeşti îndrumări cât se poate de bune!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close