Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21 IUNIE. Puține zodii primesc vești bune de data asta! Singura zodie răsfățată de astre!

HOROSCOP 21 IUNIE. Puține zodii primesc vești bune de data asta! Singura zodie răsfățată de astre!

HOROSCOP 21 IUNIE. Puține zodii primesc vești bune de data asta! Singura zodie răsfățată de astre!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Iun 2019   •   19:19

Horoscop 21 iunie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 21 iunie Berbec

Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reacţiile vulcanice pe care le ai nu ajută la nimic. Este posibil să zici lucruri pe care le vei regreta ulterior. Stai departe de conflicte.

Horoscop 21 iunie Taur

Stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme îţi va tulbura toată ziua, motiv pentru care este posibil să fii nervos astăzi. Nu îţi descărca nervii pe cei din jur. Acordă-ţi o pauză pentru a te relaxa.

Horoscop 21 iunie Gemeni

Vei avea parte de o zi plină de provocări. De asemenea, este posibil să primeşti nişte veşti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. Încearcă să-ţi păstrezi calmul, lucrurile se vor rezolva.

Horoscop 21 iunie Rac

Ai o mulţime de lucruri de făcut  şi prea puţin timp la dispoziţie. Vrei să faci toate lucrurile deodată, iar rezultatele dorite nu vor apărea. Nu mai pune atâta presiune pe tine, lucrurile sunt mult mai simple.

Horoscop 21 iunie Leu

Eşti mai emotiv decât în mod normal, iar fiecare discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei te enervează peste măsură. Ieşi la o plimbare, atunci când simţi că se apropie un posibil conflict.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close