Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21 AUGUST. Două zodii se bucură de oportunități rare! Profitați!

HOROSCOP 21 AUGUST. Două zodii se bucură de oportunități rare! Profitați!

HOROSCOP 21 AUGUST. Două zodii se bucură de oportunități rare! Profitați!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Aug 2019   •   21:06

Horoscop 21 august. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 21 august Berbec

Dacă nu eşti într-o relaţie, există şanse mari să începi să te simţi atras de o persoană specială. Dacă eşti într-o relaţie, începi să-ţi cunoşti mai bine partenerul, astfel descoperi o parte mai copilăroasă a lui

Horoscop 21 august Taur

O să te întâlneşti cu nişte oportunităţi şi nu prea ştii ce decizie trebuie să iei în privinţa lor. În orice caz, încearcă să nu iei decizii în grabă, ci analizează foarte bine avantajele şi dezavantajele oferite.

Horoscop 21 august Gemeni

Ziua de azi va fi îmbrăcată în romantism, asta în condiţiile în care eşti într-o relaţie. În caz contrar, iubirea ar putea să apară din cele mai neaşteptate locuri, de exemplu de la coada dintr-un magazin.

Horoscop 21 august Rac

Este posibil să te întâlneşti cu nişte prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ziua de azi se anunţă a fi plină de zâmbete şi distracţie. De asemenea, există şansa să cunoşti oameni noi.

Horoscop 21 august Leu

Te simţi atras de o anumită persoană, de ceva timp, iar astăzi capeţi curajul necesar pentru a discuta cu ea. Abia acum o să îţi dai seama dacă ar putea urma o relaţie sau este doar o atracţie fizică.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close