Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21-22 aprilie. Taurii petrec mult timp cu prietenii, Leii vor multă atenție

Horoscop 21-22 aprilie. Taurii petrec mult timp cu prietenii, Leii vor multă atenție

Horoscop 21-22 aprilie. Taurii petrec mult timp cu prietenii, Leii vor multă atenție
21 Apr 2018   •   10:55

Berbec

În weekend te gândeşti doar la bani. Îţi doreşti să îţi măreşti câştigurile, iar acesta este singurul lucru pe care te concentrezi, căci vrei să îţi poţi permite vacanţele la care tot visezi.

Taur

Ai multă încredere în propria persoană şi nimeni nu ţi-o poate lua, căci te simţi bine în pielea ta. Petreci mult timp cu prietenii, în natură, iar în felul acesta îţi reîncarci bateriile.

Gemeni

Te concentrezi pe activităţi care te ajută să te relaxezi: meditaţie, yoga sau, de ce nu, plimbări lungi prin parc, în aer liber. Ai nevoie de momente de calm pentru a reuşi să te aduni.

Rac

Eşti mult mai conectat cu propriile emoţii şi nu îţi este ruşine să le dai frâu liber. Tot mai mulţi oameni îşi doresc să stea cu tine, după ce te cunosc cu adevărat, cu bune şi cu rele.

Leu

Îţi doreşti atât atenţie, cât şi intimitate. Nu prea eşti sigur de ceea ce îţi doreşti: pe de-o parte vrei să petreci timp cu prietenii, iar pe de altă parte vrei să te plimbi singur.

Fecioară

Ieşi într-o excursie cu un prieten apropiat, iar această ieşire vă apropie chiar mai mult. Eşti fericit că ai găsit pe cineva dispus să te asculte, cineva cu care poţi discuta despre orice.

Balanţă

Eşti plin de energie. Vrei să faci o mulţime de lucruri şi nu accepţi răspunsuri negative. Nu îţi aminteşti când a fost ultima dată când te-ai simţit atât de bine, însă te bucuri că energia pozitivă a revenit.

Scorpion

Nu îţi doreşti să petreci timp singur. În acest weekend, singurătatea te deprimă mai mult decât în mod normal, astfel că faci orice pentru a fi înconjurat de prieteni.

Mai multe, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close