Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 martie 2019. Zodia care trebuie să ia o decizie majoră

Horoscop 20 martie 2019. Zodia care trebuie să ia o decizie majoră

Horoscop 20 martie 2019. Zodia care trebuie să ia o decizie majoră
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Mar 2019   •   16:35

Horoscop 20 martie 2019. Horoscop Berbec. Familia este sursa ta principală de energie pozitivă. Cât timp primeşti de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, eşti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Horoscop 20 martie 2019.​​​​​​​ Horoscop Taur. Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, poţi combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău. Eşti în faţa unui moment în care nu ajunge doar percepţia ta raţională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce depăşeşte educaţia sau convingerile tale religioase. E ca şi cum mintea şi spiritul tău conlucrează în aceeaşi direcţie pentru ca tu să-ţi găseşti pacea interioară. Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu ştii cum, vor avea efecte miraculoase.

Horoscop 20 martie 2019.​​​​​​​ Horoscop Gemeni. A venit momentul să iei o decizie majoră prin care să dai alt curs existenţei tale. E un moment de renaştere chiar, deoarece eşti pe cale să alegi alt drum, să accepţi alt stil de a fi sau de a acţiona, şi totul ţine de propria ta alegere. Nimeni nu te obligă să faci schimbarea, ci, dacă e să aibă loc, e numai creaţia propriei tale voinţe şi a propriilor tale gânduri. Ceea ce doreşti tu acum generează un va de schibări benefice pentru tine de acum înainte, poate pentru câteva luni, poate pentru ani de zile în perspectivă, tocmai de aceea trebuie să fii conştient de greutatea momentului şi să iei decizia înţelept, optimist, cu încredere deplină în rezultate.

Horoscop 20 martie 2019.​​​​​​​ Horoscop Rac. Două aspecte stau la baza marilor succese, răbdarea şi încrederea. Dacă simţi că-ţi lipsesc, învaţă să le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ţi mai domoli ţie graba şi de a-ţi alunga temerile sau suspciunile. De ce te îndoieşti de ceea ce te aşteaptă la final? Ştii bine că ai reuşit lucruri şi mai măreţe, cu alte ocazii, ca atare adu-ţi aminte de acele succese din trecut şi gândeşte-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot încrederea deplină şi răbdarea de a evolua pas cu pas până la victoria finală? Ba da, deci scoate de la naftalină, din nou, aceste resurse: le ai, foloseşte-le!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astrologie Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close