Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 septembrie. Taurii sunt optimiști. Berbecii se simt neînțeleși

HOROSCOP 19 septembrie. Taurii sunt optimiști. Berbecii se simt neînțeleși

HOROSCOP 19 septembrie. Taurii sunt optimiști. Berbecii se simt neînțeleși
18 Sep 2019   •   15:58

Horoscop Berbec. Chiar dacă nu toată lumea te aprobă şi ai uneori sentimentul că nimeni nu te înţelege, nu trebuie să te izolezi de unul singur în lumea ta. Fiecare om e unic în felul său, dar pot convieţui foarte bine, fără a se judeca unii pe alţii. Da, poate nici tu nu te simţi tocmai confortabil în pielea ta, nici tu nu înţelegi de ce eşti altfel decât restul lumii, dar trebuie să-ţi accepţi unicitatea şi să te foloseşti de atu-ul tău. Te poţi completa perfect cu alţii la fel de originali şi de diferiţi ca şi tine, şi fiecare să-şi pună în joc propriile talente speciale.

 

Horoscop Taur. Vorbeşti despre viitor cu alte persoane care îţi seamănă şi e o încântare să descoperi că şi ei privesc la fel de optimist şi de entuziast direcţiile spre care vâsliţi împreună. Vă stimulaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc, iar această colaborare se va dovedi a fi esenţială pentru a vă atinge scopul pentru care munciţi laolaltă. Vă completaţi perfect, pentru că aveţi un interes similar şi sunteţi conştienţi că, unindu-vă forţele, scopul final este mult mai aproape. Puneţi cu toţii umărul şi mai faceţi câţiva paşi înainte!

 

Horoscop Gemeni. Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!

 

Horoscop Rac. Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îţi aduci acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. E o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre, pe instrumente de lucru şi toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mândru.  E o construcţie lentă, de lungă durată, dar ai convingerea că totul înaintează în ritmul cel mai bun către nişte rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te aşteaptă la final, deci nu sări peste etape şi nici nu pretinde rezultate imediate. Încetul cu-ncetul se face oţetul!

 

Horoscop Leu. Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înţelept peste noapte. Eşti mult mai preocupat de cele sfinte, încât ţi s-ar potrivi mai degrabă o vizită la biserică sau un minut de meditaţie, stând de vorbă cu latura ta spirituală. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îţi dai seama că ai cam pierdut relaţia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îţi propui să-ţi faci mai mult timp şi pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conştiinţă şi vrei să repari.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close